Timber Timbre 29 Mart'ta Salon'da - Son Dakika
Güncel

Timber Timbre 29 Mart'ta Salon'da

Salon, Kanada'nın ünlü folk müzik projelerinden Timber Timbre'ı 29 Mart Perşembe akşamı sahnesinde ağırlıyor.

28.03.2012 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Timber Timbre'dan Taylor Kirk, Feist ile Amerika turnesine çıkmadan önce; 29 Mart Perşembe akşam saat 21.30'da melankolik ve aynı zamanda pozitif parçalarıyla müzikseverlerle buluşacak.

Timber Timbre, Eye Weekly tarafından yılın albümü seçilen Out of this Spark'tan önce iki bağımsız albüm yayınladı. Cedar Shakes adlı albümünü 2006'da, Medicinals albümünü ise 2007 yılında piyasaya çıkaran Timber Timbre, 2011 yılı Haziran ayında Creep On Creepin' On adlı dördüncü albümünü çıkardı. Bu albüm, aynı yıl Polaris Müzik Ödülü'ne aday gösterildi.

Timber Timbre'in şarkıları ilgiyle izlenen popüler dizilerde de yer aldı. Grubun, "Magic Arrow" adlı şarkısı Breaking Bad dizisinin "Caballo Sin Nombre" bölümü ile The Good Wife dizisinin "Bitcoin for Dummies" bölümünde yayınlandı.

Timber Timbre konserinin biletleri 35 TL (oturmalı) ve 25 TL (öğrenci). Biletler, Salon gişesinden satılıyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerlidir. Lale Kart sahipleri bilet alımlarında %25'e varan özel indirimlerden yararlanabilirler. Salon gişesi Pazar günleri hariç her gün 10.00–18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.

Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Timber Timbre 29 Mart'ta Salon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement