Timepr Kurumsalhaberler.com'un İş Ortakları Arasına Katıldı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Timepr Kurumsalhaberler.com'un İş Ortakları Arasına Katıldı

Timepr Kurumsalhaberler.com\'un İş Ortakları Arasına Katıldı

Markalara ve ajanslara yönelik "Online basın odası ve Online Görünürlük" hizmetleri sunan Kurumsalhaberler.

16.12.2013 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Markalara ve ajanslara yönelik "Online basın odası ve Online Görünürlük" hizmetleri sunan Kurumsalhaberler.com, iletişim danışmanlığı ve halkla ilişkiler alanının yeni nesil ajansı TimePR ile iş ortaklığına gitti. İşbirliği kapsamında havacılık, perakende, sağlık, enerji, mobilya, gıda, evcil hayvan gıdası, danışmanlık ve eğitim sektörü gibi ekonominin taşıyıcı kolonları arasında yer alan TimePR'ın hizmet verdiği müşterileri Kurumsalhaberler.com'un bülten yayın hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Yeni nesil halkla ilişkiler anlayışını benimseyen TimePR, internet üzerinden yönetilen haberleşme alanlarına yatırım yapıyor. Hem ajans, hem de her biri alanında başarılı işlere imza atan markaları, internetin yayılım gücüne güveniyor. Kurum, akıllı içerikler ve akıllı bültenleri ile üretilen bilgiyi kurumların hedef kitlesi ile en etkin medyalarda buluşturmaya odaklanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kurumsalhaberler.com yöneticisi Aslı Özyağmur Buyurgan;

"Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan internet, habere erişim konusunda en fazla kullanılan kanalların başına yerleşti. Kurumların haberlerini duyurmak amacıyla kullandıkları önemli bir yöntem olan basın bülteni internetle birlikte eskisinden çok daha önemli bir hale gelmiş durumda. Basın bültenlerine ve bülten içerisinde anlatılan konulara ihtiyaç duyulduğunda erişebilmek kurumlar için çok büyük önem taşıyor. Kurumsalhaberler.com, basın bülteni duyurusu yapan ajanslar için tamamlayıcı ve etki arttırıcı servisler sunuyor. Türkiye'de birçok değerli kuruma hizmet veren TimePR da internetin bu konuda öneminin farkında olan ajansların başında yer alıyor. TimePR'a değerli iş ortaklıklarından dolayı teşekkür ediyoruz."

TimePR hakkında detaylı bilgi için www.timepr.com adresini ziyaret edebilir, Kurumsalhaberler.com'un ajanslara yönelik hizmetleri hakkında detaylı bilgiye www.kurumsalhaberler.com/kh/ajans-uyeligi adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Timepr Kurumsalhaberler.com'un İş Ortakları Arasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement