Timsah Trabzon'da İlk Peşinde - Son Dakika
Spor

Timsah Trabzon'da İlk Peşinde

Timsah Trabzon\'da İlk Peşinde

Spor Toto Süper Lig'de 24.haftanın en zor maçlarından birinde Trabzonspor, Bursaspor'u konuk edecek.

01.02.2012 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın en zor maçlarından birinde Trabzonspor, Bursaspor'u konuk edecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Özgür Yankara düdük çalarken, Yankaya'nın yardımcılıklarını Onur Aktaş ve İsmail Şencan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mürvet Sezer...

Saat 20: 30'da başlayacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ KARŞILAŞMANIN SON DÜDÜĞÜ ÇALDIKTAN KISA BİR SÜRE SONRA BU SAYFALARDA OLACAK

Trabzon ZİRVE'YE YAKLAŞMAK İSTİYOR

Ligdeki son 7 maçının 6'sından zaferle ayrılan Trabzonspor, evinde oynayacağı Bursaspor maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek ve zirveye yaklaşmayı amaçlıyor.

Karadeniz ekibinde zorlu mücadele öncesinde Robert Vittek, Tayfun Cora ve Torric Jebrin'in sakatlıkları sürerken; bu oyuncularla birlikte Afrika Kupası nedeniyle Fildişi Sahili Milli Takımı'nda görev yapan Didier Zokora da Bursaspor karşısında takımdaki yerini alamayacak.

Öte yandan Ankaragücü maçında bazı bölgelerde rotasyona giden Teknik Direktör Şenol Güneş'in, zorlu mücadelede ideal 11'ine dönmesi bekleniyor.

TİMSAH BU KEZ Trabzon'U GÖZÜNE KESTİRDİ

23. haftada lider Galatasaray'ı tek golle geçen Bursaspor, Trabzonspor deplasmanında tarihindeki ilk galibiyeti almak ve Avrupa Kupaları için iddialı bir pozisyona gelmeyi planlıyor.

Trabzonspor deplasmanında Afrika Kupası'nda forma giyen Prince Tagoe ve Chretien Basser'den yoksun giden Bursaspor'da, hafif sakatlığı bulunan Serdar Aziz ise Trabzonspor karşısında görev yapabilecek.

MUHTEMEL 11'LER

TrabzonSPOR

Tolga

Serkan

Celustka

Giray

Cech

Colman

Aykut

Olcan

Alanzinho

Halil

Burak

BursaSPOR

Carson

Hakan

Serdar

İbrahim

Vederson

N'diaye

Adem

Batalla

Ozan

Sestak

Pinto

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 20: 30

HAKEM: Özgür Yankaya

YAYIN: Lig TV2 & Sporx Canlı Anlatım Servisi

BursaSPOR'UN Trabzon'DA GALİBİYETİ YOK

Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 71 lig maçının 37 tanesini Trabzonspor, 8 tanesini Bursaspor kazanırken 26 mücadele de beraberlikle sonuçlandı. Daha önceki 71 maçta Bursaspor 47 gol atarken kalesinde 105 gol gördü.

Trabzonspor, lig tarihinde Bursaspor karşısında sahasında hiç yenilgi görmedi. İki takım arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan 34 lig maçının 22'si Trabzonspor'un üstünlüğü ile tamamlanırken, 12 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo mavililer, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 59 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.

BORDO MAVİLİLER 2. YARININ EN BAŞARILI TAKIMI

Süper Lig'in ilk yarısında 17 maçta 24 puan toplayan Trabzonspor devreyi 8.sırada kapatmıştı. Trabzonspor 2.yarıda ise oynanan 6 maçta 5 galibiyet 1 yenilgi ile toplamda 15 puan aldı ve 2.yarının en başarılı takımı oldu. Trabzonspor böylece 23.hafta sonunda 39 puanla 4.sıraya kadar yükseldi. Ligin 2.yarısında Bursaspor ise 10 puan topladı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Timsah Trabzon'da İlk Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement