Tina Earnshaw'a Istanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Tina Earnshaw'a Istanbul'a Geliyor

Nicole Kidman, 22 Şubat tarihinde çekimleri başlayacak yeni filmi "The Railway Man"'in makyaj tasarımcısı Tina Earnshaw'un alldesign'a katılması için izin verdi.

08.02.2013 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22-23 Şubat tarihlerinde Istanbul'da gerçekleşecek alldesign ile

aynı tarihlere denk gelen filmine makyaj tasarımcısı Tina Earnshaw'un İstanbul'a gelebilmesi için Nicole Kidman, yeni filminin çekimlerine 2 gün ara verecek.

Nicole Kidman'ın yeni filmi The Railway Man'de, kendisine Colin Firth eşlik edecek. Titanic, Italian Job, Spiderman 2 ve 3, Prometheus, Mamma Mia, Sliding Doors, Marley & Me, Talented Mr Ripley gibi sayısız Hollywood filminin makyaj tasarımını yapan ve Titanic filmindeki makyajlarıyla Oscar ve Bafta'ya aday olan ünlü makyaj tasarımcısı Tina Earnshaw; 2 gün İstanbul'da kalacak.

Makyaj tasarımcıları için bir ikon olan Tina Earnshaw, bugün sektörde dünyanın en çok talep edilen ismi. Titanic, Italian Job, Spiderman 2 ve 3, Prometheus, Mamma Mia, The Counselor, Sliding Doors, Marley & Me, Talented Mr Ripley, Conspiracy gibi sayısız Hollywood filminin makyaj tasarımı üstlenen Earnshaw, ayrıca Titanic filmindeki makyajlarıyla Oscar ve Bafta'ya da aday oldu. Tina Earnshaw ayrıca Cate Blanchet, Gwyneth Paltrow ,Kate Winslet, Angelica Huston, Ben Affleck, Jude Law, Owen Wilson gibi isimlerin de kişisel makyaj tasarımcısı. Gwyneth Paltrow'un Emma, Sliding Doors, Shakespeare in Love, Bounce, The Talented Mr Ripley gibi filmlerindeki kusursuz görünümü de yine Tina Earnshaw'a ait! Tina'nın birlikte çalıştığı dünya çapında fotoğrafçılar arasında ise David Bailey, Terry O'Neil, Richard Avedon, Herb Ritts, Tony McGee, Lord Snowdon ve Annie Leibovitz gibi isimler yer alıyor.

22-23 Şubat'ta tasarım dünyasının dahilerini ağırlayacak alldesign'a Tina Earnshaw'ın yanında, Requiem for a dream, The Wrestler ve Oscar'lı Black Swan gibi baş yapıtların yönetmeni Darren Aronofsky; George Lois, Ron Arad, Es Devlin gibi ünlü isimler alldesign 2013 kapsamında Hilton Convention Center'da olacak. Biletler Ticketturk'ten alınabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tina Earnshaw'a Istanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement