Tinder'da Şansını Artırmak İçin Mahkemeye Başvurdu - Son Dakika
Güncel

Tinder'da Şansını Artırmak İçin Mahkemeye Başvurdu

Tinder\'da Şansını Artırmak İçin Mahkemeye Başvurdu

HOLLANDALI Emile Ratelband, çöpçatanlık sitesi Tinder'da ve iş görüşmelerinde yaşının şansını azalttığını söyleyerek mahkemeden 11 Mart 1949 olan doğum yılının 11 Mart 1969 olarak değiştirmesini istedi.

08.11.2018 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HOLLANDALI Emile Ratelband, çöpçatanlık sitesi Tinder'da ve iş görüşmelerinde yaşının şansını azalttığını söyleyerek mahkemeden 11 Mart 1949 olan doğum yılının 11 Mart 1969 olarak değiştirmesini istedi. Ratelband'ın duruşması Amsterdam yakınlarındaki Arnhem kentinde 1 ay içinde görülecek.

TİNDER'DA YANIT ALAMIYORUM

De Telegraaf gazetesine konuşan Ratelband, "İsmini değiştirebiliyorsun, cinsiyetini değiştirebiliyorsun, yaşını niye değiştiremeyesin?" dedi.

Doktorlara göre zaten 45 yaşında birinin vücuduna sahip olduğunu iddia eden Ratelband, "69 yaşındayken sınırlarım var ama 49 yaşında olursam, ev alabilirim, farklı bir araba kullanabilirim, daha fazla işle meşgul olabilirim. Tinder'da 69 yaşında olduğumu söylüyorum, yanıt alamıyorum. 49 yaşında olursam, çok daha gösterişli olurum" diye konuştu

Ancak Algemeen Dagblad gazetesinin haberine göre Hollanda'da bir kişinin doğum tarihini değiştirecek yasal mekanizma bulunmuyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Tinder'da Şansını Artırmak İçin Mahkemeye Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement