Tıp Bayramı'nda Görkemli Kutlama - Son Dakika
Yerel

Tıp Bayramı'nda Görkemli Kutlama

Tıp Bayramı\'nda Görkemli Kutlama

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

17.03.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinliğe Medical Park Hastaneler Grubu CSO'su Tarkan Ayçetin, Medical Park Hastaneler Grubu Hekimlik Hizmetleri Direktörü Şerif Köksal, Misafir Hizmetleri Direktörü Zuhal Çelebioğlu, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdürü Oya Ayçetin, Genel Müdür Yardımcıları Ümit Boncuklu ile Haydar Aydın, Başhekim Vekili Dr. Reşit Ağar, Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Meltem Demir, bölüm başkanları, doktor ve hastane çalışanları katıldı.

Etkinlikte konuşan Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdürü Oya Ayçetin, 14 Mart'ın tüm sağlık çalışanları için özel bir gün olduğunu belirtti. Ayçetin, "Medical Park Antalya markasının 7'nci yılında, bu markanın oluşumu ve gelişimine katkıda bulunduğu gibi emeği de olan tüm ekip arkadaşlarımızla bir arada Tıp Bayramı'nı kutladık. Hastanemizin değerli hekimleri ve sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Medical Park Antalya Hastane Kompleksi ekibi, üç farklı grubun çıktığı gecede hep birlikte eğlenceli anlar yaşadı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tıp Bayramı'nda Görkemli Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement