Tıpkı Annesine Benzeyenler Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Tıpkı Annesine Benzeyenler Ödüllerini Aldı

Tıpkı Annesine Benzeyenler Ödüllerini Aldı

Her çocuğa sorulan “Annene mi daha çok benziyorsun, babana mı?” sorusundan yola çıkılarak düzenlenen yarışma Samsun’da büyük ilgiyle karşılandı.

13.05.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her çocuğa sorulan "Annene mi daha çok benziyorsun, babana mı?" sorusundan yola çıkılarak düzenlenen yarışma Samsun'da büyük ilgiyle karşılandı.

Annelerin ve kızlarının birbirlerine en çok benzeyen fotoğraflarıyla katıldığı yarışmada birinci olan Cemile-Zeynep Zümra Acar'a yarışmanın ödülü olarak Samsun Piazza tarafından tasarımları aynı olan iki adet pırlantalı kolye armağan edildi. Yarışmaya katılan toplam 80 anne ve kızı ise cilt bakım seti hediyesi kazandılar.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından Anneler Günü'ne özel düzenlenen "Tıpkı Annesi" yarışmasına davet edilenler, daha sonra Haber Radyo'nun konuğu oldular. O Ses Türkiye yarışmacılarından Cansu Çebi'nin şarkılarıyla renklendirdiği radyo programında anne ve kızları birbirlerine benzemekten duydukları mutluluğu dile getirirken aldıkları sürpriz hediyeleri bu günün anısına saklayacaklarını söylediler.

Anneler ve kızları böylesine anlamlı ve esprili bir yarışma düzenledikleri için Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi yetkililerine de teşekkür ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tıpkı Annesine Benzeyenler Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement