'Tıpkı Montella Gibi' - Son Dakika
Spor

'Tıpkı Montella Gibi'

\'Tıpkı Montella Gibi\'

Roma’da günün adamı olan Cengiz Ünder’e övgüler gelmeye devam ediyor. İtalyan kulübü genç yıldızı manşetlere taşıdı.

12.02.2018 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Umut Eren/ Skorer Dış Haberler
İtalya Serie A'da son 2 maçında 3 gol 1 asist yapan Cengiz Ünder, Roma ve Çizme'de gündemin ana maddesi olmaya devam ediyor.
Cengiz'in Benevento maçındaki başarılı performansı teknik direktör Eusebio Di Francesco ve takım arkadaşı Gregoire Defrel tarafından övgü aldı.
Roma'nın resmi internet sitesinde yer alan röportajlarda Eusebio Di Francesco'nun açıklamaları dikkat çekti. Genç öğrencisini Roma'nın efsanelerinden Vincenzo Montella'ya benzeren tecrübeli çalıştırıcı, "Cengiz şut atmak için doğmuş gibi. Şut tarzı ve bir anda hızlanması Montella gibi, aynı değerde" dedi.
2000-01 sezonunda Roma'da Montella ile oynayan Di Francesco ayrıca "Bazen bireysel yetenekler ve hamleler en az takım oyunu kadar gerekli" diye ekledi. Cengiz'in mental gücüne de değinen Roma hocası, "Mental açıdan harika bir noktada, sadece yapması gereken zihniyle ayaklarını aynı anda iyi yönetmek" diye konuştu.
Roma'da Cengiz Ünder'in takım arkadaşı olan Gregoire Defrel de övgülerde bulundu. Yavaş yavaş Cengiz'in adapte olduğunu kaydeden Defrel, "İtalyanca konusunda daha iyi olmaya başladı. Harika bir futbolcu zaten, sadece biraz daha zamana ihtiyacı vardı, şimdi geliştiğini görüyoruz. Umuyorum daha çok gol atacak" yorumunda bulundu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Tıpkı Montella Gibi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement