TIR'A ÇARPAN OTOMOBİLDE ÖLEN 2 ARKADAŞ, İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDİYORMUŞ - Son Dakika
Güncel

TIR'A ÇARPAN OTOMOBİLDE ÖLEN 2 ARKADAŞ, İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDİYORMUŞ

AKSARAY'da otomobilin, TIR'a arkadan çarpmasıyla yaşamlarını yitiren sürücü Fatih Demir (30) ile araçtaki arkadaşı Serkan Akyüz'ün (28) cenazeleri bugün toprağa verilecek.

30.09.2022 12:53  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKSARAY'da otomobilin, TIR'a arkadan çarpmasıyla yaşamlarını yitiren sürücü Fatih Demir (30) ile araçtaki arkadaşı Serkan Akyüz'ün (28) cenazeleri bugün toprağa verilecek. İki arkadaşın, Akyüz'ün organize sanayi bölgesindeki bir fabrikayla iş görüşmesine gittikleri sırada kaza yaptıkları ortaya çıktı.

Kaza, dün saat 16.30 sıralarında Aksaray- Adana kara yolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Araç alım satımı yapan Fatih Demir yönetimindeki 06 CJB 05 plakalı otomobil, Mithat A.'nın kullandığı 07 GKE 78 plakalı TIR'a arkadan çarptı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çarpmanın şiddetiyle dorsenin arkasına sıkışan ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Fatih Demir ile yanındaki arkadaşı Serkan Akyüz'ün, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, yaşamını yitirdiği belirlendi. Acı haberi alan sürücü Demir'in babası Faruk Demir, ağabeyi Mustafa Demir ve yakınları ise kaza yerine gelip, birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan 2 kişinin cansız bedeni, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. TIR sürücüsü Mithat A., ise ifadesi sonrası bugün adliyeye sevk edildi. Bekar olan iki arkadaşın, Akyüz'ün organize sanayi bölgesindeki bir fabrikayla iş görüşmesi icin gittikleri sırada kaza yaptıkları ortaya çıktı. Cenazelerinin ise bugün defnedileceği belirtildi. (DHA)

TIR\'A ÇARPAN OTOMOBİLDE ÖLEN 2 ARKADAŞ, İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDİYORMUŞ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TIR'A ÇARPAN OTOMOBİLDE ÖLEN 2 ARKADAŞ, İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDİYORMUŞ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement