TIR'IN ÇARPTIĞI MOTOSİKLETLİ 14 YAŞINDAKİ DAVUT ÖLDÜ, 1 ÇOCUK YARALI - Son Dakika
Güncel

TIR'IN ÇARPTIĞI MOTOSİKLETLİ 14 YAŞINDAKİ DAVUT ÖLDÜ, 1 ÇOCUK YARALI

MARDİN'de, TIR'ın çarptığı motosikleti kullanan Davut Turan (14) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, arkasında oturan ismi öğrenilemeyen çocuk da yaralandı.

04.12.2021 16:55  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN'de, TIR'ın çarptığı motosikleti kullanan Davut Turan (14) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, arkasında oturan ismi öğrenilemeyen çocuk da yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde, Nusaybin ilçesi İpekyolu Mahallesi Midyat Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi açıklanmayan 33 CYA 15 plakalı TIR, yan yoldan çıktığı ileri sürülen motosiklete çarptı. Kazada motosikleti kullanan Davut Turan ve arkasında oturan ismi öğrenilemeyen çocuk yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, kaza yerinde ilk müdahaleyi yaptıkları yaralıları ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Davut Turan, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yaralı çocuğun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, TIR sürücüsünü gözaltı aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TIR\'IN ÇARPTIĞI MOTOSİKLETLİ 14 YAŞINDAKİ DAVUT ÖLDÜ, 1 ÇOCUK YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TIR'IN ÇARPTIĞI MOTOSİKLETLİ 14 YAŞINDAKİ DAVUT ÖLDÜ, 1 ÇOCUK YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dejan Radonjic: Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz
    21:32 Dejan Radonjic: Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz

    Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Dejan Radonjic, Alman temsilcisi Chemnitz ile oynayacakları maçta sert bir oyun beklediklerini ifade ederek, 'Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz' dedi. Radonjic, rakiplerinin Bundesliga'da güzel mücadele ettiğini ve maça hazır olmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, sert bir oyun beklediklerini ve mücadelelerini arttırmaları gerektiğini vurguladı.

  • Almus Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
    21:23 Almus Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

    Almus ilesine bağlı köy muhtarlarının katılımıyla Fatıma-Tüz Zehra Külliyesi Konferans Salonu'nda Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi ve Kaymakam Emre Çömen, yeni seçilenlerle birlikte ilçeye hizmet etmeye gayret göstereceklerini belirtti.

  • Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılışı yapıldı
    21:19 Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

    Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, güreşin Türk milleti için özel bir yere sahip olduğunu vurguladı. Şimşek, Sivas'ın 8 olimpiyat madalyası kazanan tek il olduğunu belirterek, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için 2 bin 298 lisanslı sporcuya ev sahipliği yaptığını ifade etti. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanvekili Kerim Salman ise Sivas'ın Türk güreşinde önemli bir şehir olduğunu ve 3 olimpiyat şampiyonu yetiştirdiğini söyledi. Eski olimpiyat şampiyonu Ahmet Ayık da organizasyonun adının verilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Sivas'ta uluslararası bir şampiyona düzenlenmesi için girişimde bulunacağını ifade etti.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor
    21:18 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve pas çalışması yapıldıktan sonra geniş alandaki çift kale maçla antrenman tamamlandı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • Selektör yapanların cezası iptal edildi
    21:10 Selektör yapanların cezası iptal edildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selektör ile radar uyarısı yapan sürücülere verilen cezaların iptal edildiğini açıkladı. Bayram yoğunluğu nedeniyle yapılan denetimlerde aşırı hızın önemli bir sorun olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, vatandaşlara selektör yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

  • Hacca gitmek için bisikletle yola çıkan 2 kişi Konya'ya ulaştı
    21:09 Hacca gitmek için bisikletle yola çıkan 2 kişi Konya'ya ulaştı

    Hacı adayları 60 yaşındaki Boşnak Adem Aljic ile Arnavut kökenli Kuzey Makedonyalı 57 yaşındaki Qamuran Hirda, 1 Nisan'da Üsküp'ten yola çıkarak Konya'ya ulaştı. 16 gündür pedal çeviren bisikletçiler, yaklaşık 1600 kilometre yol katetti. Gaziantep'ten sonra Mekke'ye gitmek için bisikletleriyle Ürdün'e geçmeyi planlıyorlar.

  • Mercedes, elektrikli G-Serisi ile geliyor
    21:09 Mercedes, elektrikli G-Serisi ile geliyor

    Mercedes'in elektrikli G-Serisi, Pekin Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Araç, su geçirmez bataryasıyla dikkat çekiyor ve yüksek performans sunuyor. Mercedes'in elektrikli araç yatırımlarını artırmasıyla birlikte, yeni modellerin satış başarısı merak ediliyor.

  • X Artık Ücretli Oluyor!
    21:09 X Artık Ücretli Oluyor!

    Popüler sosyal medya platformu X, yeni kullanıcılarından temel etkileşimler için ücret talep edeceğini duyurdu. Kullanıcılar artık paylaşım yapmak, yanıt vermek, beğeni ve kaydetme işlemleri için 1 dolar ödemek zorunda kalacaklar. Bu karar, şirketin bot hesapları engelleme amacıyla aldığı bir önlem olarak açıklandı. Ancak kullanıcılar arasında bu ücretlendirme modeli tartışmalara neden oldu.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi
    21:08 Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi

    Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, bugün yapılan toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasının uygun olduğunu belirtti. Koç, TFF'nin seçimi öne almaması durumunda yeterli imza sayısının birkaç gün içinde tamamlanacağını söyledi. Kulüpler Birliği Vakfı, seçim tarihinin değiştirilmesini tek gündem maddesi olarak görüyor ve seçimin en kısa sürede yapılması gerektiğini vurguluyor.


Advertisement