Tır'ın İplik Yüklü Dorsesi Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

Tır'ın İplik Yüklü Dorsesi Alev Alev Yandı

Tır\'ın İplik Yüklü Dorsesi Alev Alev Yandı

Mutlu YUCA- Koray YILMAZDEMİR Bolu, (DHA) - Bolu'da, seyir halindeki iplik yüklü TIR'ın dorsesi, belirlenemeyen bir nedenle alev alev yanmaya başladı.

02.01.2012 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mutlu YUCA- Koray YILMAZDEMİR Bolu, (DHA) - Bolu'da, seyir halindeki iplik yüklü TIR'ın dorsesi, belirlenemeyen bir nedenle alev alev yanmaya başladı. İtfaiye yangını güçlükle kontrol altına alırken, trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

Olay, saat 16.10 sıralarında, TEM yolunun Elmalık mevkiinde meydana geldi. Ankara'dan İstanbul yönüne giden Nayif Çoğaç yönetimindeki Q1 130 UBA plakalı iplik yüklü TIR'ın dorsesinde belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler dorseyi sararken, sürücü TIR'ı yol kenarına güçlükle park edip itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan dorseyi söndürmek için yoğun çaba harcadı.

Merdivenlerle dorseye tırmanan itfaiye erleri, yaklaşık 25 dakika sonra yangını kontrol altına aldı. Yola saçılan iplikler nedeniyle trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak verildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır'ın İplik Yüklü Dorsesi Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement