MANİSA'DA TIR'LA ÇARPIŞAN OTOMOBİLDEKİ AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI - Son Dakika
Güncel

MANİSA'DA TIR'LA ÇARPIŞAN OTOMOBİLDEKİ AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI

MANİSA'nın Şehzadeler ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şerit ihlali yapıp karşıdan gelen TIR'la çarpışan otomobilde sıkışan Hikmet Kaçım (50), eşi Nadide Kaçım (49) ve kızı Melike Kaçım (15) kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

09.01.2023 17:40  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'nın Şehzadeler ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şerit ihlali yapıp karşıdan gelen TIR'la çarpışan otomobilde sıkışan Hikmet Kaçım (50), eşi Nadide Kaçım (49) ve kızı Melike Kaçım (15) kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Kazada anne, baba ve kardeşini kaybeden ağır yaralı otomobil sürücüsü Onur Kaçım'ın (27) ise tedavisi sürüyor. Hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaza, dün saat 20.30 sıralarında Manisa- Akhisar karayolu Yeniköy Mahallesi'nde meydana geldi. Akhisar'dan Manisa yönüne giden Onur Kaçım, kullandığı 45 AJY 704 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçip Şaban Ç. (25) yönetimindeki 34 ZR 6156 plakalı TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilin sürücüsü Onur Kaçım ve yanındaki babası Hikmet Kaçım, annesi Nadide Kaçım ve kız kardeşi Melike Kaçım ağır yaralandı. İtfaiyenin yardımıyla sıkıştıkları araçtan çıkarılan yaralılar Manisa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 3'ü de doktorların müdahalesine rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti. Kazadan geriye kalan ailenin tek ferdi olan öğretmen Onur Kaçım'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.Kaçım Ailesi'nin kazada hayatını kaybeden 3 ferdi için bugün öğlen Yunusemre ilçesi Barbaros Mahallesi'ndeki İmam-ı Azam Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Hikmet Kaçım, eşi Nadide Kaçım ve kızı Melike Kaçım'ın cami avlusunda yan yana konulan tabutları yürekleri dağladı. Kaçım Ailesi'nin yakınları ve sevenlerinin katılımıyla kılınan namazın ardından, bir süre omuzlarda taşınan cenazelerYuntdağı Karahüseyinli Mahallesi Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi. Öte yandan, kazanın ardından gözaltına alınan TIR şoförü Şaban Ç. jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

MANİSA\'DA TIR\'LA ÇARPIŞAN OTOMOBİLDEKİ AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MANİSA'DA TIR'LA ÇARPIŞAN OTOMOBİLDEKİ AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement