Tire'de Yeniden Çiçek Açtı - Son Dakika
Yerel

Tire'de Yeniden Çiçek Açtı

DP'den seçimlere giren ve açık farkla seçimi kazanan Tire Belediye Başkanı Çiçek, bu dönem CHP'den girdiği seçimlerden de zaferle çıktı.

31.03.2014 15:59  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen dönem DP'den seçimlere giren ve açık farkla seçimi kazanan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, bu dönem CHP'den girdiği seçimlerden de zaferle çıktı.En yakın rakibi Ak Parti adayı Mehmet Çeltikcioğlu'na 1835 fark atan Çiçek, Tire'de yeniden Başkanlık koltuğuna oturdu.Yerel seçim sonuçlarını eşi Yüksel Çiçek ve partililerle birlikte CHP Tire İlçe Başkanlığı binasında izleyen Çiçek, seçimden zaferle ayrılmasının ardından düzenlenen kutlamalara katıldı. Binlerce partilinin toplandığı CHP ilçe binası önünde Başkan Çiçek'i bekleyen partililer burada kutlama yaptı. Başkan Çiçek'in parti binasından aşağı inmesi ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda havai fişekler ardı ardına patladı. Partililerle kucaklaşan Çiçek, daha sonra partililerle birlikte Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önüne gelerek İstiklal Marşı'nı okudular. Belediye bandosu eşliğinde İstasyon Caddesi boyunca halkı selamlayan Başkan Çiçek, Tirelilerin bu seçimde tarih yazdığını belirterek, "CHP'li bir belediye olarak en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.Desteklerinizden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına sizlere şükranlarımı sunuyorum. Tire'nin aynı çizgide yürümesi adına var gücümle çalışıp sizlere layık olacağım."

Meclis üyeleri belli oldu

Tire'de AK Parti adayı Mehmet Çeltikçioğlu, toplam 18 bin 25, CHP adayı Tayfur Çiçek de 19 bin 860 oy aldı. MHP adayı Hasan Çağlı 11 bin 194 oyda kaldı. Buna göre, CHP Belediye Meclis üyeliklerinde 13, AK Parti 8, MHP 4 koltuk elde etti. Toplam 25 kişilik Belediye Meclis üyeleri şu isimlerden oluştu. Atilla Çallıoğlu, Mehmet Yurdakul Hasel, Ahmet Küçükler, Mustafa Güngör, Necmettin Uçmaz, Mustafa Önem, Mustafa Azmi Öztüzün, Mehmet Hızlan, Kamil Taşal, Coşkun Koç, Cahit Bahadır Öztürk, Nazmi Bezci, Sıdıka Sezer Konursay (CHP), Ali Taykut, Ali Ayyıldız, Fatoş Banu Yıldırır Şen, Yahya Saldık, Mustafa Maltepe, Mustafa Selman İçelli İsmal Tapkın, Hüseyin Öztürk (AK Parti), Tarık Ekinci, Ömer Eryiğit, Behçet Oğuz Kayalar ve Halil Doğukan Eroğlu (MHP). - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tire'de Yeniden Çiçek Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement