Tire'deki Engelli Aileye Yardım Eli - Son Dakika
Kültür Sanat

Tire'deki Engelli Aileye Yardım Eli

Tire ilçesinde aynı evde hayata tutunmaya çalışan görme engelli 84 yaşındaki anne ve engelli 2 çocuğuna, İzmir İl Sağlık Müdürlüğünce evde bakım hizmeti verilecek.

02.03.2018 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tire ilçesinde aynı evde hayata tutunmaya çalışan görme engelli 84 yaşındaki anne ve engelli 2 çocuğuna, İzmir İl Sağlık Müdürlüğünce evde bakım hizmeti verilecek.

Tire'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Çelen ailesinin iki odalı evde verdiği hayat mücadelesinin basında yer alması üzerine İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur'un talimatıyla aileye sağlık hizmeti ulaştırıldı.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulvi Toprak, Dr. Ferah Kayacan beraberinde Tire Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmet ekibi, doğuştan zihinsel ve bedensel engelli 43 yaşındaki Canan Çelen ile zihinsel engelli 65 yaşındaki ağabeyi Mehmet Çelen ile anneleri Cemile Çelen'in yaşadığı eve giderek muayenesini yaptı.

Evde incelemelerde bulunan sağlık ekibi, aile üyelerinin önümüzdeki günlerde İzmir'de bir hastanede bakımlarının yapılacağını belirti.

Annesi ve iki engelli kardeşinin bakımını üstlenen Güllü Çelen ise gördükleri ilgi karşısında duygulandığını dile getirerek "Haberi görüp aradılar. 'Seni gelip ambulansla hiçbir ücret ödemeden istediğin yere götüreceğiz' dediler. Çok sevindim." dedi.

Öte yandan aileyi ziyaret eden AK Parti Tire İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, ailenin birçok şeye ihtiyacı olduğunu gördüklerini belirterek "Güllü teyzemizin yüzünü güldüreceğiz. Hayatını bir nebze de daha kolaylaştırmak için elimizden geleni yaparak kendilerine yardımcı olacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Tire'deki Engelli Aileye Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement