İYİ Parti Tire Belediye Başkanı'nın İlk İşi Şehir Stadyumunun İsmini Değiştirmek Oldu - Son Dakika
Güncel

İYİ Parti Tire Belediye Başkanı'nın İlk İşi Şehir Stadyumunun İsmini Değiştirmek Oldu

İzmir'in Tire ilçesinde Millet İttifakı adına seçimleri kazanan İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tayfur Çiçek Stadyumu'nun adını meclis kararı ile 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu' olarak değiştirdi.

11.04.2019 14:05  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tayfur Çiçek Stadyumu'nun adını meclis kararı ile 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu' olarak değiştirdi.

31 Mart yerel seçiminin ardından yapılan ilk Tire Belediye Meclis toplantısında eski Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in isminin verildiği Tayfur Çiçek Stadyumu'nun adı, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu" olarak değiştirildi. Karar oy birliği ile alındı.

İYİ Parti Tire Belediye Başkanı'nın İlk İşi Şehir Stadyumunun İsmini Değiştirmek Oldu

SEÇİMLERDEN ÖNCE SÖZ VERMİŞTİ

Tire Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen ilk meclis toplantısına tüm meclis üyeleri eksiksiz katılırken, çok sayıda vatandaş da izleyici olarak katıldı. Toplantıda başkanlık makamının ek dilekçesi üzerine Tire Tayfur Çiçek Stadyumu'nun isminin "Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu" olarak değiştirilmesi oylamaya sunuldu. Tüm meclis üyelerinin kabul oyuyla karar meclisten geçti ve stadyumun ismi değiştirildi. Kararın meclisten geçmesini salonda bulunan vatandaşlar dakikalarca ayakta alkışladı.

İYİ Parti Tire Belediye Başkanı'nın İlk İşi Şehir Stadyumunun İsmini Değiştirmek Oldu

Bu kararla Tire Belediye Başkanı Atakan Duran seçimlerden önce verdiği sözü tutmuş oldu. Başkan Duran, seçim çalışmaları sırasında stadının adının ilk meclis toplantısında değiştirileceğini ifade etmişti.

İYİ Parti Tire Belediye Başkanı\'nın İlk İşi Şehir Stadyumunun İsmini Değiştirmek Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İYİ Parti Tire Belediye Başkanı'nın İlk İşi Şehir Stadyumunun İsmini Değiştirmek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (138)

  • Muhittin: Ne kadar büyük bi iş vay bee 571 34 Yanıtla
  • Hak58: Bunların 5 yıl boyunca cadde sokak ve stadyum isimlerini değiştirmekten başka icraatları zaten olmaz,bu zihniyet yıllarca memlekete hizmet etmek yerine Gazi Mustafa Kemalin isminden geçinip gitmişlerdir 67 10 Yanıtla Türk: En büyük vaatini yerine getirmiş ilçenin en büyük sorunu buydu zaten .. 25 4 yönetmen: insanlar nasıl yönetilirse oyle olur adı üstünde gavur izmir 9 5
  • seçimmiş: yapmayı bilmez bunlar ancak yapılanın ismini değiştirirler 38 39 Yanıtla seçimmiş: bütçe derken nüfusu kadar bütçe gider her belediyeye araştır bak..kendine gül aynaya bak bak gül 0 1
  • Kazım : Çok büyük iş yapmışsın bravo sanki stadyumu sanırsınız kendisi yapmış kendin yaparsan ismini sen koy senin halkın sen boşver bu isimlere takımı iş yap iş icratini göster salon sizi niye ayakta alkışlıyor büyük bir başarı mi yaptın 45 31 Yanıtla
  • Hallac : Beklenen hareketler artık 4 sene çalişmasına gerek kalmadı atam izindeyiz 45 19 Yanıtla
  • Türk: Her tarafı ataturk mustafa kemal ismini koyuyorsunuz. Sadece gösteriş olsun diye yoksa sevdiklerinden değil 35 26 Yanıtla
  • Tirrik: Ülkeye bir çivi çakmamışlar.anca Atatürk ün arkasına sığınıyorlar.stadı yapani bu kadar alkişlamamişlardir.icraat ları bu işte başka icraat larıda yok. 36 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement