Tirilye 15 Nisan'da Geleceğini Konuşacak - Son Dakika
Güncel

Tirilye 15 Nisan'da Geleceğini Konuşacak

Mudanya Belediyesi, Tirilye'nin gelecekteki yapılaşmasını yeniden ele alan imar planı çalışması kapsamında 15 Nisan Pazar günü "Tirilye Geleceğini Konuşuyor" çalıştayı düzenliyor.

12.04.2018 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya'nın tarihi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan yerleşimlerinden biri olan Tirilye'de devam eden 1/ bin Ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon İmar Planı Çalışması kapsamında izlenecek yol haritası, 15 Nisan Tirilye Çalıştayı ile mahalle sakinlerinin onayına sunulacak. Tirilye Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Çalıştay, saat 11.00'de başlayacak.

Tirilye'nin gelecekteki yapılaşmasını, imar kararlarını, koruma kararlarını yeniden ele alıp daha güzel bir Tirilye için çalıştıklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve ÇEKÜL vakfıyla da plan kapsamında ortak çalışma yapılacağını, Tirilye'nin anıtsal yapıları, otopark sorunu, yürüyüş güzergahları gibi daha önce hiç yapılmamış önerilerin de çalıştayda paylaşılacağını belirtti. Başkan Türkyılmaz, Tirilye'nin geleceğini düşünen herkesi 15 Nisan'da çalıştaya davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tirilye 15 Nisan'da Geleceğini Konuşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement