TIR'ın Altına Atlayan Vatandaş, 500 Metre Sürüklenip Hayatını Kaybetti! - Son Dakika
3.Sayfa

TIR'ın Altına Atlayan Vatandaş, 500 Metre Sürüklenip Hayatını Kaybetti!

Bolu'da, yaya geçidinde TIR'ın altına atlayan vatandaş, yaklaşık 500 metre sürüklendikten sonra hayatını kaybetti.

15.07.2018 12:42  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, seyir halindeki TIR'ın yaya geçidinden geçtiği sırada altına atlayan ve yaklaşık 500 metre sürüklenen vatandaş hayatını kaybetti.

TIR ŞOFÖRÜ LASTİĞİN ALTINDA BİR KİŞİ OLDUĞUNU FARK ETTİ

D-100 Karayolu Ankara istikametine seyir halinde olan TIR sürücüsü Muhammet Yeşilçayır, YSE Kavşağı kesiminden geçtikten yaklaşık 500 metre sonda TIR'ın aracını sağ arka lastiğinin altında bir şey olduğu fark etti. TIR'ı durdurarak cismin ne olduğunu öğrenmek için aşağı inen Yeşilçayır, aracın altında bir insan olduğunu gördü.

TIR'ın Altına Atlayan Vatandaş, 500 Metre Sürüklenip Hayatını Kaybetti!

LASTİĞİN ALTINA GİRDİKTEN SONRA 500 METRE SÜRÜKLENMİŞ

Yeşilçayır'ın ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Sağlık ekipleri geldi. Olay yerinde yapılan incelemede lastiğin önünde yaklaşık 500 metre sürüklenen kişinin öldüğü belirlendi.

TIR'ın Altına Atlayan Vatandaş, 500 Metre Sürüklenip Hayatını Kaybetti!

CENAZE MORGA KALDIRILDI, ŞOFÖR KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Kimliği tespit edilemeyen vatandaş, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kesin ölüm sebebinin ve kimliğinin tespit edilmesi için Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Anabilim dalı Başkanlığı'na kaldırıldı. TIR sürücüsü Muhammet Yeşilçayır ise, ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürüldü.

TIR'ın Altına Atlayan Vatandaş, 500 Metre Sürüklenip Hayatını Kaybetti!

Kazanın yaşandığı bölgede bulunan kameraları inceleyen polis ekipleri, kimliği belirlenemeyen şahsın, kavşak üzerinde bulunan yaya geçidinde TIR'ın altına girdiğini belirledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TIR\'ın Altına Atlayan Vatandaş, 500 Metre Sürüklenip Hayatını Kaybetti!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa TIR'ın Altına Atlayan Vatandaş, 500 Metre Sürüklenip Hayatını Kaybetti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Dogrucu: Para yetmiyor masraflar çok allah yardımcımız olsun bu daha iyi günlerimiz 25 16 Yanıtla Yalanci: Bak kardesim bir atasozu vardir hesabini bilmeyen kasap ..... masat para yetmiyor diyorsun ama devlet her turlu imkanlarla vatandasina bakiyor ekmek veriyor as veriyor hastaneye gidemiyorsan ayagina geliyor cocuguna bakamiyorsan devlet bakim evinde bakiyor senin dedigin gibi olsa onlarcasi urgani dolar trenin altina girer ucurumdan atlar ama onlarcasi intihar eder unutma bu ulkede 80 milyon insan var bence sen zihniyeti kotu ve dar fikirli muhalefet bir insansin senin aklin basindan gitmis 24 23
  • tubisttt: kamyoncular cok kötü kullanıyorlar bir tane yavas gıden kamyon görmedım 2 3 Yanıtla
  • doğrucu davut: yalancı at gözlükleriyle bakmaya devam et yakında melemeye başlayınca görürüm ben seni 1 1 Yanıtla
  • rKonya: Evet hele boş tırlar ne sürat yapıyorlar 2 ay önce konya ankara arasında tırın suratından tarlaya savruldum yanimda torunum vardı çok yakından öyle bir süratle solladiki biz 90 laydik en az surati 170 vardı durmadı bile cihanbeyli trafik memurlarına çok teşekkür ederim allah korudu lütfen trafik canavarı olmayalım 1 0 Yanıtla
  • Sinan keklik: Allah rahmet etsin inşaallah . 1 0 Yanıtla
  • Ragnar: geçim derdi bitmiyor ki ...offf offff 0 0 Yanıtla
  • vatandaş: bu tırın altına atlayan insan tam gerizekali böylede canınla ödersin bu hatayı. 0 0 Yanıtla
  • Bilge: Eğer intihar ettiyse şoförün ne günahı vardı da ona bu travmayı yaşattı, diyorum ama O anda aklı da başında değılmiştir .Allah kimseyi darda zorda ölümü isteyecek kadar caresiz bırakmasın. 0 0 Yanıtla

Advertisement