Tırın sıkıştırdığı otomobil orta refüje çıktı: Anne ve 3 çocuğu yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Tırın sıkıştırdığı otomobil orta refüje çıktı: Anne ve 3 çocuğu yaralandı

Tırın sıkıştırdığı otomobil orta refüje çıktı: Anne ve 3 çocuğu yaralandı Gaziantep'te seyir halindeyken bir tırın sıkıştırdığı otomobil, direksiyon hakimiyeti kaybolunca orta refüje çıkarak durabildi.

15.04.2022 15:53  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tırın sıkıştırdığı otomobil orta refüje çıktı: Anne ve 3 çocuğu yaralandı

GAZİANTEP - Gaziantep'te seyir halindeyken bir tırın sıkıştırdığı otomobil, direksiyon hakimiyeti kaybolunca orta refüje çıkarak durabildi. Meydana gelen kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü anne ile biri bebek üç çocuğu hafif şekilde yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinden sonra Şehitkamil ilçesi İpekyolu üzeri Adliye Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Gülay Yücebudak idaresindeki 54 FF 307 plakalı Peugeot marka otomobili, kent merkezi istikametinden adliye istikametine seyir halindeyken arkadan gelen bir tır sıkıştırdı. Tırın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil, savrularak orta refüje çıktı.

Tır sürücüsü kaçtı, araçtaki anne ile biri bebek, üç çocuğu hafif yaralandı

Meydana gelen kaza sonucu plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen tırın durmadan bölgeden kaçtığı iddia edilirken, orta refüje çıkarak durabilen otomobil içerisinde bulunan sürücü Gülay Yücebudak ile biri bebek üç çocuğu hafif şekilde yaralandı. Yaralı anne sürücü ve çocukları, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası büyük korku ve panik yaşayan yaralılarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza sonrası kaçan tır sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatılırken, kaza ile ilgili incelemenin ise sürdüğü belirtildi.

Tırın sıkıştırdığı otomobil orta refüje çıktı: Anne ve 3 çocuğu yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tırın sıkıştırdığı otomobil orta refüje çıktı: Anne ve 3 çocuğu yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi
    21:02 Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Amasya'dan 12 AFAD personeli ve 3 araç, Tokat ve Yozgat illerine görevlendirildi. Tokat iline 2 idareci, 5 arama kurtarma teknisyeni ve 2 tam donanımlı araç, Yozgat iline ise 5 arama kurtarma teknisyeni ve 1 tam donanımlı araç sevk edildi. Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden toplamda 12 personel ve 3 araç, depremin etkilediği bu iki ilde görev yapacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.


Advertisement