Yok Böyle Trafik Kavgası! Tartıştığı TIR Şoförüne Tırpanla Saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Yok Böyle Trafik Kavgası! Tartıştığı TIR Şoförüne Tırpanla Saldırdı

İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir TIR şoförü tartıştığı başka bir TIR şoförünün üzerine tırpanla yürüdü. Kavgayı araya giren diğer sürücüler ayırdı.

21.04.2018 10:59  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir tır şoförü tartıştığı başka bir tır şoförünün üzerine tırpanla yürüdü. Yaşanan olay ise başka bir sürücü tarafından saniye saniye görüntülendi.

ÖNCE LEVYEYLE SALDIRDILAR

Olay, Harmandalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle iki TIR şoförü sözlü olarak tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine, ellerine levye alan TIR şoförleri birbirine girdi. Bu sırada, kavgayı gören bir vatandaş araya girerek iki şoförü ayırdı.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Fakat sinirlerine hakim olamayan TIR şoförü yol kenarında ot biçen bir işçinin tırpanını alarak, tartıştığı diğer şoförün üzerine yürüdü. Yaşanan bu olay ise başka bir sürücü tarafından saniye saniye görüntülendi. Kavgayı ayıran vatandaş tarafından sakinleştirilen TIR şoförleri, olay yerinden uzaklaştı. Kavga burada son bulurken, yaşanan olayın görüntüsü sosyal medya platformlarında gündem oldu. TIR şoförünün tartıştığı diğer şoförün üzerine tırpanla yürümesi görenleri ürküttü.

Yok Böyle Trafik Kavgası! Tartıştığı TIR Şoförüne Tırpanla Saldırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yok Böyle Trafik Kavgası! Tartıştığı TIR Şoförüne Tırpanla Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • zamkolik: zam varmı zam zam zam 2 ayaklı ayılara zam dolara zam zama zam şekere yağa zam kiraya zam zam aman yandan zam kaldımı yokmu zam tıra zam benzine zam elektiriğe zam 1 1 Yanıtla
  • Z: Haber yanlış aktarılmış herkes buna inanıp haber yapmış yazmış, kesinlikle yanlış. Genç arkadaş ve arada ayıranlar aynı şirkette ki tır şoförleridir. Mavili arkadaş tır şoförü değildir. Olay doğru aktarılmalıdır. O yol üzerinde ki otlarıda biçen olmuyor. Kendi aracından çıkarıyor orağı ve zinciri. Araştırılmadan ve dinlenmeden haber yapmak doğru mu ? Yaşanan olayda hoş değil herkes sinirlerine hakim olmalı. Bir gidiş bir geliş yol herkes yol istiyor hız sınırlarını zorluyor sonrada olay oldu... 2 0 Yanıtla

Advertisement