TİSK'in "Ortak Paylaşım Forumu"na dünya çapında ödül - Son Dakika
Güncel

TİSK'in "Ortak Paylaşım Forumu"na dünya çapında ödül

TİSK\'in "Ortak Paylaşım Forumu"na dünya çapında ödül

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunun (TİSK) Kovid-19 salgını nedeniyle bu yıl genişletilmiş gerçeklik teknolojisi kullanılarak düzenlediği Ortak Paylaşım Forumu, Best Event Awards'da ödüle değer görüldü.

25.12.2020 11:51  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunun (TİSK) Kovid-19 salgını nedeniyle bu yıl genişletilmiş gerçeklik teknolojisi kullanılarak düzenlediği Ortak Paylaşım Forumu, Best Event Awards'da ödüle değer görüldü.

TİSK'ten yapılan yazılı açıklamada, "çalışma hayatının Davos'u" olarak nitelendirilen Ortak Paylaşım Forumu'nun ikincisinin bu yıl 15-16 Ekim'de düzenlendiği anımsatıldı.

"Birlikte Mümkün Türkiye" sloganı ve "İşimizin Yarını" ana teması ile düzenlenen forumda kamu işçi ve işveren temsilcilerinin bir araya geldiği belirtilerek şunlar kaydedildi:

"Bu yıl dijital olarak düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu 2020'de, birçok ilk gerçekleştirildi. Forum'da, çalışma hayatının geleceği ve dijitalleşmenin önemi konuşulurken dünyada ilk kez bir forumda genişletilmiş gerçeklik teknolojisi kullanılarak da yine bir ilke imza atıldı. Bini aşkın kişinin canlı takip ettiği Ortak Paylaşım Forumu 2020, tüm dünyadan çok büyük markaların da aralarında bulunduğu ve 200'den fazla başvuru alan Best Event Awards'da iki kategoride kısa listeye kaldı. Değerlendirmeler sonucunda, genişletilmiş gerçeklik teknolojisinin kullanımıyla 'Use of Technology/Dijital Teknoloji Kullanımı' kategorisinde ödüle layık görüldü."

Dünyanın en büyük etkinlikleri yarışıyor

Best Event Awards Ödül Programı, 2006'dan bu yana, şirketlerin pazarlama planlarında etkinliklerin önemini artırmak için dünya çapında büyük kuruluşlardan aldığı başvurularla her yılın en iyi etkinliklerini belirliyor.

"En İyi Etkinlik Ödülleri" ile 40'tan fazla ülkeden çok büyük ajans ve şirketlerin yaptığı etkinlikler, uluslararası arenada yarışıyor ve ilham veren en iyiler belirleniyor.

Forum uluslararası düzeyde yüksek katılımla gerçekleşmişti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ve Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan'ın katıldığı forumda şu isimler yer almıştı:

"Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Genel Direktörü Guy Ryder, Uluslararası İşverenler Teşkilatı Başkanı Erol Kiresepi, Uluslararası İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Sekreteri Sharran Burrow, Birleşmiş Milletler Türkiye Mukim Koordinatörü Alvaro Rodriguez, Business Europe Genel Direktörü Marcus Beyrer, Dünya Ekonomik Forumu İcra Kurulu Üyesi Murat Sönmez ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Direktör Yardımcısı Biljana Radonjic."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TİSK'in 'Ortak Paylaşım Forumu'na dünya çapında ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement