Tivibu Ağustos Ayını Birbirinden Renkli Filmlerle Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Tivibu Ağustos Ayını Birbirinden Renkli Filmlerle Geçirdi

Tivibu Ağustos Ayını Birbirinden Renkli Filmlerle Geçirdi

TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu’da, Ağustos ayında en çok izlenen film listesinde ilk üç sırasında komedi türünün başarılı örnekleri yer aldı.

10.09.2013 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da, Ağustos ayında en çok izlenen film listesinde ilk üç sırasında komedi türünün başarılı örnekleri yer aldı.

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, bu yıl gösterime giren yerli komedi filmi "Mutlu Aile Defteri", Ağustos ayında Tivibu'da en çok izlenen film oldu. Listede ikinci sırayı küçük mavi kahramanların maceralarını anlatan "Smurfs – Şirinler", üçüncü sırayı ise kadın-erkek ilişkilerine eğlenceli bir bakış açısıyla yaklaşan "Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda"aldı.

Tuncel Kurtiz, İlker Aksum, Binnur Kaya gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı komedi filmi "Mutlu Aile Defteri", en çok izlenen 10 film arasında ilk sırayı alırken, uzun yıllar televizyon aracılığıyla tüm dünyaya ulaşan ve 2011'de beyazperdeye aktarılan "The Smurfs - Şirinler" listede ikinci sırada yer aldı. Sedef Avcı, Engin Altan Düzyatan, Sinem Kobal gibi ünlü oyuncuları aynı projede buluşturan yerli yapım "Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda" filmi ise üçüncü oldu.

Tivibu'da Ağustos ayında en çok izlenen 10 film arasında aksiyon, fantastik, korku gibi farklı türlerde yapımlar da yer alıyor. Listenin ilk üç sırasında komedi filmleri yer alsa da, Ağustos ayında en çok izlenen filmler arasında korku türünde yapımlar da var. Son dönemin önemil korku yapımları "El Cin" ve " Dabbe: Bir Cin Vakası" listedki yerli yapımlar arasında yer alıyor. 2013 yapımı "Mama" da listede yer alan ve korku limitlerini zorlayan filmler arasında bulunuyor.

Tivibu izleyicisinin en çok ilgi gösterdiği diğer yapımlar ise fantastik türündeki "Jack The Giant Slayer - Dev Avcısı Jack", yönetmen Peter Jackson'ın "Yüzüklerin Efendisi" serisinin devamı niteliğindeki filmi "Hobbit: An Unexpected Journey – Hobbit: Beklenmedik Yolculuk", 2013 yapımı sıra dışı bir aşk hikayesi "Warm Bodies - Sıcak Kalpler" ve çocukların en sevdiği çizgi kahramanlardan "Şimşek Mcqueen"in hayranlarıyla ilk kez buluştuğu film "Cars - Arabalar" oldu.

Tivibu'nun eğlence dolu renkli dünyasında sinema içerikleri büyük ilgi görüyor. Sinema dünyasının klasiklerinden, günümüzün en popüler yapımlarına kadar her ay yüzlerce film, Tivibu'da sinemaseverlerle buluşuyor. Tivibu abonelerine, istedikleri yerde ve istedikleri zamanda özgürce film ve TV izleme ayrıcalığı sunuyor. İzleyiciler, ister televizyonlarından, ister bilgisayarlarından, isterlerse de tabletlerinden veya akıllı telefonlarından içeriklere ulaşabiliyor. Tivibu üyeleri yayın akışına bağlı olmadan "Seç İzle" özelliği ile istediği filmi istediği an izleyebiliyor. Ayrıca "Durdur İzle", "Geri Al İzle" gibi gelişmiş özellikler televizyonun tüm kontrolünü izleyiciye veriyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tivibu Ağustos Ayını Birbirinden Renkli Filmlerle Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement