Tivibu'da Mart Ayında 3 Milyondan Fazla İçerik İzlendi - Son Dakika
Güncel

Tivibu'da Mart Ayında 3 Milyondan Fazla İçerik İzlendi

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da mart ayında en çok izlenen filmler belirlendi.filmleri de en çok izlenenler arasında yerini aldı.

05.04.2012 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da mart ayında en çok izlenen filmler belirlendi.

Tivibu üyeleri Mart ayında en çok aksiyon/macera türündeki filmlere ilgi gösterirken animasyon, komedi ve bilim/kurgu

filmleri de en çok izlenenler arasında yerini aldı. Tivibu'da mart ayı boyunca izlenen içerik sayısı ise 3 milyonu aştı.

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, mart ayında kullanıcıları tarafından en çok izlenen filmleri belirledi. Tivibu üyelerinin mart ayı film tercihlerinde ilk 10 sırada ağırlıkla aksiyon/macera türündeki filmler yer aldı.

Sinemalardan hemen sonra ve DVD ile aynı anda Tivibu'da yerini alan filmlerin de bulunduğu Kırmızı Halı klasöründe mart ayında en çok, başrolünde Hugh Jackman'ın yer aldığı

aksiyon/macera

filmi Çelik Yumruklar izlendi.

Animasyon türündeki Kung Fu Panda 2 en çok izlenenler arasında ikinci sırada, yine macera/aksiyon türündeki Kovboylar ve Uzaylılar isimli film ise üçüncü sırada yer aldı.

Zengin içeriğiyle üyelerine yepyeni bir televizyon izleme deneyimi sunan Tivibu'da mart ayı boyunca 3 milyonu aşkın içerik izlendi.

Tivibu üyeleri, Tivibu'nun gelişmiş yayın özelliklerinden biri olan "Seç İzle" özelliği ile içerikleri istedikleri zaman izleyebiliyorlar. Tivibu'da "Seç İzle" ile birlikte "Tekrar İzle", "Durdur İzle" ve "Geri Al İzle" gibi gelişmiş özellikler bulunuyor.

Mart ayında Tivibu'da en çok izlenen ilk 10 film şöyle:

"1. Çelik Yumruklar

2. Kung Fu Panda 2

3. Kovboylar ve Uzaylılar

4. İlk Yenilmez: Kaptan Amerika

5. Felekten Bir Gece Daha

6. Sır

7. Geleceğe Dönüş

8. Johnny English'in Dönüşü

9. Kule Soygunu

10. Yeşil Fener". - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tivibu'da Mart Ayında 3 Milyondan Fazla İçerik İzlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement