''Tiyatro Keyfi ''bu hafta sonu ​Leyla Gencer Merkezinde - Son Dakika
Güncel

''Tiyatro Keyfi ''bu hafta sonu ​Leyla Gencer Merkezinde

Topluluk bu gösterisini, Ekim ayında kaybettiğimiz Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nin Genel Sanat Yönetmeni Arda Aydoğan'a özel bir gösteri olarak ithaf ediyorlar.

20.02.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Şubat Cuma 20.00'de Cahide Sonku Müzikal Melodram bu yeni yapımında yaşamıyla ve yaptıklarıyla bir döneme damgasını vurmuş ülkenin ilk kadın sinema yönetmeni ve yapımcısı, tiyatro ve sinemada dönemin büyük eserlerinin başrol oyuncusu Cahide Sonku'nun çalkantılı, sarsıcı öyküsünü müzikal melodram tarzında sahneye koyuyor.

Topluluk bu yeni yapımında yaşamıyla ve yaptıklarıyla bir döneme damgasını vurmuş ülkenin ilk kadın sinema yönetmeni ve yapımcısı, tiyatro ve sinemada dönemin büyük eserlerinin başrol oyuncusu Cahide Sonku'nun çalkantılı, sarsıcı öyküsünü müzikal melodram tarzında sahneye koyuyor. Gökhan Erarslan'ın yazdığı eseri Kemal Başar yönetiyor. Cahide Sonku'ya sahnede Nilüfer Açıkalın hayat veriyor. Eserin müzikleri Orhan Enes Kuzu, ışık tasarımı Yüksel Aymaz, kostüm tasarımı ise Canan Göknil imzasını taşıyor. Bilet fiyatları 1. Kategori 50 TL, balkon 35 TL olup engelli izleyicilerimize ücretsizidir. 65 yaş üstü, öğrenci ve BAKKART sahiplerine %20, konservatuar öğrencelerine %50 indirim uygulanmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Tiyatro Keyfi ''bu hafta sonu ​Leyla Gencer Merkezinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement