Tiyatro Oyuncusunun Sahnede Saldırıya Uğradığı Anlar Kamerada - Son Dakika
Magazin

Tiyatro Oyuncusunun Sahnede Saldırıya Uğradığı Anlar Kamerada

Ankara'dan Tokat'a gelen özel bir tiyatro ekibinde yer alan oyuncu, seyircileri selamlayıp kulise geçtiği esnada saldırıya uğradı. Saldırı anı kameralar tarafından anbean kaydedildi.

14.12.2017 11:21  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta sahnelenen bir tiyatro oyununda seyircilere hitaben konuşma yapan A.S.Y., sahne arkasından çıkan bir kişi tarafından darp edildi.

KULİSE YÖNELDİĞİ SIRADA SALDIRIYA UĞRADI

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan gelen özel bir tiyatro ekibi Kanlı Nigar isimli oyunu sahnelemek için Tokat 26 Haziran Kültür Sarayı'nda sahneye çıktı. Oyunculardan A.S.Y. ikinci perde başlamadan önce seyircilere hitaben bir konuşma yaptı ve seyircileri selamlayıp arkadaşlarını alkışladıktan sonra kulise yöneldi. Bu esnada sahne arkasından çıkan ve organizatör firma çalışanlarından olduğu öğrenilen S.Ş., A.S.Y.'ye kafa atarak saldırıda bulundu.

YARDIMINA ARKADAŞLARI VE SEYİRCİLER KOŞTU

Aldığı kafa darbesiyle yere düşen ve S.Ş.'ye direnmeye çalışan A.S.Y.'nin yardımına sahne arkadaşları ve seyirciler koştu. Sahnede yaşanan saldırı izleyicilerden büyük tepki alırken, A.S.Y.'nin hastanedeki tedavisinin ardından Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olduğu, sonrasında da şehri terk ettiği öğrenildi.

KAVGANIN NEDENİ ALACAK VERECEK

Her iki tarafın da birbirinden şikayetçi olduğu öğrenilen kavganın alacak verecek yüzünden çıktığı iddia edilirken yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tiyatro Oyuncusunun Sahnede Saldırıya Uğradığı Anlar Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Tiyatro Oyuncusunun Sahnede Saldırıya Uğradığı Anlar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • işler güçler: vuramaz ki vuramaz ki demiş o da çakmış bir iki dene işte :)) 0 2 Yanıtla
  • Fatih: Once kafa atti sonra dayak yedi 1 0 Yanıtla
  • Gazoz: Vurdulu kırdılı filmdrn sonra vurdulu kırdılı tiyatro türünün tek örneği patentini alsalar paraya para demezler 0 0 Yanıtla

Advertisement