Tiyatroadam'ın Yeni Oyunu "İntiharın Genel Provası" - Son Dakika
Kültür Sanat

Tiyatroadam'ın Yeni Oyunu "İntiharın Genel Provası"

Tiyatroadam\'ın Yeni Oyunu "İntiharın Genel Provası"

Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk'ün oynadığı, Tiyatroadam'ın yeni oyunu "İntiharın Genel Provası" 31 Ekim akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde prömiyer yaptı.

01.11.2017 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prömiyer gecesinde Zafer Algöz, Şevket Çoruh, Deniz Çakır, Demet Evgar, Alican Yücesoy, Melis Birkan, Sarp Akkaya, Bihter Dinçel Tiyatroadam'ı yalnız bırakmadı.

Eğlenceli, coşkulu tarzı ve yüksek performansıyla 11. sezonuna giren Tiyatroadam, sezonun ikinci yeni oyunu Duşan Kovaçeviç'in yazdığı Emrah Eren'in yönettiği, Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk'ün oynadığı "İntiharın Genel Provası" oyunu ile 31 Ekim akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde prömiyer yaptı. Prömiyere Tiyatroadam'ın yakın dostları Zafer Algöz, Şevket Çoruh, Deniz Çakır, Demet Evgar, Alican Yücesoy, Melis Birkan, Sarp Akkaya, Bihter Dinçel ve birçok tiyatrosever katıldı.

Her Salı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde saat 20:30'da tiyatroseverlerle buluşacak yüksek tempolu macerayı Emrah Eren yönetiyor. İki perdelik oyunun dekor ve kostüm tasarımında Barış Dinçel, ışık tasarımında Yakup Çartık koreografisinde Gizem Erdem, müziklerinde ise Tevfik Kulak var. Seyircileri ilginç bir maceraya sürükleyen "İntiharın Genel Provası" oyununda Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk yer alıyor.

"İntiharın Genel Provası" 01 Kasım Çarşamba akşamı 20:30'da olmak üzere Kasım ayında her Salı, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde olacak. "İntiharın Genel Provası" ayrıca 04 Kasım Cumartesi 20:30'da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde, 08 Kasım Çarşamba 20:30'da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde ve 11 Kasım Cumartesi 20:30'da Kozyatağı Kültür Merkezi'nde olacak. Oyunumuzun biletlerini ilgili sahnelerin gişelerinden veya Biletix'ten alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Tiyatroadam'ın Yeni Oyunu 'İntiharın Genel Provası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.

  • Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı
    20:27 Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı

    Van Kalesi'nin zirvesinde bulunan Osmanlı sembolü Süleyman Han Camii, restore edildikten sonra yeniden ibadete açıldı. 2 bin 700 yıllık Van Kalesi, hala görkemiyle ayakta duruyor ve cami bu tarihi yapıyı tamamlıyor. Van Valisi Ozan Balcı, caminin açılışında yaptığı konuşmada, şehrin imar ve inşa edilmesi için yapılan çalışmaların vatandaşların huzuru ve refahı için olduğunu belirtti ve Van'ın kültür ve turizmine büyük değer katacak olan bu restorasyonların devam edeceğini söyledi.

  • 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı
    20:24 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı

    Manisa'da düzenlenen Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nin programı tanıtıldı. Festival, 23 Nisan'da başlayacak ve çeşitli etkinliklerle 28 Nisan'da sona erecek. Festivalde konserler, paneller, sergiler ve mesir saçımı gibi etkinlikler yer alacak.

  • Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı
    20:18 Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı

    Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Yeni Balkan Yayınevi tarafından düzenlenen Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı. Büyükelçi Ulusoy, fuar kapsamında tanıtılan kitapların yazarlarıyla sohbet etti ve Türkçe dilinin Kuzey Makedonya'da canlı tutulmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Türkiye Maarif Vakfı'nın Kuzey Makedonya'daki okullarının standını da ziyaret etti. Fuar, 24 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement