Tiyatrocular Taksim'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Tiyatrocular Taksim'de Buluştu

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Taksim'de bir araya gelen tiyatro oyuncuları, sergiledikleri oyunlarla renkli görüntüler oluşturdu.tiyatroculardan kimi Hacivat Karagöz, kimi de pantomim sanatçısı kılığına girdi.

27.03.2012 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Taksim'de bir araya gelen tiyatro oyuncuları, sergiledikleri oyunlarla renkli görüntüler oluşturdu.

Tiyatro Oyuncuları Derneği önderliğinde Beyoğlu Tünel'den Taksim Meydanı'na yürüyüş düzenleyen

tiyatroculardan kimi Hacivat Karagöz, kimi de pantomim sanatçısı kılığına girdi. Grubun yürüyüşü sırasında renkli anlar yaşanırken, turistler tiyatro oyuncularına yoğun ilgi gösterdi. Tiyatro sanatçıları, Taksim'de hizmet veren nostaljik tramvayın içinde de çeşitli gösteriler yaptı.

Daha sonra basın açıklaması yapan tiyatrocular, "Gelişen teknoloji çağında çok daha zor koşullarda yoluna devam eden tiyatrolarımız özel girişimlerle son süreçte çok sevindirici başarılar elde etmeye başlamıştır. Albert Camus'un dediği gibi, 'Eğer dünya açık, aydınlık olsaydı, sanat olmazdı.' Bu bağlamda tiyatro oyuncuları olarak üzerimize düşen en büyük görev; tiyatrodan gelen gözlem alışkanlığımızla fark ettiklerimizi tiyatroyla fark ettirebilmektir. Dünya Tiyatrolar Gününüz kutlu olsun" dediler.

Basın açıklamasının ardından tiyatrocular, Hacivat Karagöz oyununu sergiledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tiyatrocular Taksim'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement