Tkees Terlikler Gençlerin Canlı Kişiliğini Yansıtıyor - Son Dakika
Güncel

Tkees Terlikler Gençlerin Canlı Kişiliğini Yansıtıyor

Tkees Terlikler Gençlerin Canlı Kişiliğini Yansıtıyor

Işıl ışıl ve canlı renkleriyle Tkees, içindeki enerji dolu kişiliği tarzına yansıtmak isteyen genç kızların vazgeçilmezi oluyor.

11.07.2014 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Ayağınız için Kozmetik"( Cosmotics for your feet ) sloganı ile yola çıkan Tkees, terlikleriyle şıklığı ve rahatlığı kadınlara sunuyor. Angelina Jolie, Beyonce, Blake Lively, Cameron Diaz, Cindy Crawford, Kim Kardashian gibi dünya starlarının tercih ettiği Tkees, zengin model çeşitleriyle moda severlerin beğenisini kazanıyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi  parmak arası terliklere özgün çizgileri ve rengarenk modelleriyle farklı bir stil kazandıran Tkees, yaz enerjisini tüm canlılığıyla adımlarınıza taşıyor.

Dünya modasının bir yansıması olan trendleri Türk kullanıcılarla buluşturan Tkees, yazın etkisini giderek arttırdığı bugünlerde, plaj ve caddelerde, günün her anında şıklığı ayaklara getiriyor. Deri bant özelliği sayesinde konforlu bir kullanım vaat eden Tkees terlikler, kauçuk tabanıyla da uzun süreli bir kullanıma imkan veriyor.

Işıl ışıl renkler ile genç kızlar şıklığa adım atıyor

Gençlerin hayal gücü kadar sınırsız renk seçeneklerini dinamik çizgilerle harmanlayarak özgün tasarım yönünü moda severlerle paylaşan Tkees terlikler, zengin ürün çeşitliliğiyle de farklı beğenilere hitap ediyor. Pastel tonları, siyah ve beyaz gibi klasiklerin yanı sıra, neon renkleriyle de yaz modasına yeni trendler kazandıran Tkees, ayakları renkli bir yaza hazırlıyor.
Kırmızı, turuncu, mavi, fuşya, yeşil, pudra pembe, mint, siyah, beyaz, gri renkleriyle dikkat çeken Tkees terlikler, gençlerin moda dilinden anlayan zengin modelleriyle göz dolduruyor.

Dünya yıldızlarının tercihi Tkees terlikler Türkiye'de seçkin satış noktalarında
Tkees terliklere; Boyner, Beymen, Bilstore, Divarese, Kipling, Ranello, Vepa62, Chicks, Mare, Sur Sandalet, Shopi go, Zizigo.com, Enmoda.com, Morhipo.com, Takatuka.com, Shoe Box, Viola, Ziya, Kvnc, Legend Shoes mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tkees Terlikler Gençlerin Canlı Kişiliğini Yansıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement