Tkees Terlikler İle Güneşin Işıltısını Ayaklarınızda Hissedin - Son Dakika
Güncel

Tkees Terlikler İle Güneşin Işıltısını Ayaklarınızda Hissedin

Tkees Terlikler İle Güneşin Işıltısını Ayaklarınızda Hissedin

Angelina Jolie, Beyonce, Cameron Diaz, Blake Lively, Cindy Crawford, Kim Kardashian gibi dünya starlarının tercihi olan Tkees terlikler, Türk kadınlarının şıklığını tamamlamaya geliyor.

23.08.2013 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tkees terlikler, ışıltılı renk seçenekleri ve sedefli dokusuyla güneşin parlaklığını stilinize yansıtmanıza imkan veriyor.

Bir klasik olarak siyah-beyazın ve rengarenk modellerinin yanı sıra, farklı renk seçenekleri ve deri bant detaylarıyla Tkees terlikler, rahat formlarıyla ayak konforunuzdan taviz vermeden yaz modasını ayaklarınızda taşımanızı sağlayacak.

Işıltılı terlikler farklı dokularda hayat buluyor

Beyaz, pudra pembe, lame, siyah ve dore renkli taban üzerine aynı renklerde bantlarıyla da sade bir şıklık vaat eden Tkees, yaz şıklığını güneşten ilham alan ışıl ışıl renkleriyle ayaklarınıza getiriyor. Tkees terlikler, kauçuk taban ve deri bant özellikleriyle ayak konforunuzu garantilerken, deri bantlarındaki çift ve tek şerit detaylarıyla da farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veriyor.

Dünya starlarının tercihi Tkees terlikler, Türkiye'de seçkin satış noktalarında

Tkees terliklere; Bilstore, Divarese, Kipling, Markapark, Ranello, &Style, Nando, Shoes Center, Chicks, Butik İrfan, Miro, Mare, Perla, Viola, Vogue NC, Sur mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tkees Terlikler İle Güneşin Işıltısını Ayaklarınızda Hissedin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement