Tki Tavşanlı Linyitspor'da Transfer - Son Dakika
Yerel

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Transfer

Bank Asya 1

13.01.2011 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Makedonyalı Milan Distavski, Brezilyalı Alex Brasileiro ve Orduspor'dan Taner Arı'yı transfer etti.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kırmızı-siyahlı ekip, Makedonya 1. Ligi'nde Teteks Tetevo takımında forma giyen Milan Distavski (22) ve Brezilya 2. Ligi'nde mücadele eden Cotomduvense'den Alex Brasileiro (20) ile 3.5 yıllığına, Orduspor'dan Taner Arı (24) ile 1.5 yıllığına anlaştı.

Milan Distavski'nin daha önce Makedonya 2. Ligi'nde Cementarnica, Taner Arı'in ise İspanya 2. Ligi'nde Tuerteventura ile Avusturya 1. Ligi'nde Magna Wiener Neustadt takımlarında da oynadığı belirtildi.

Ganalı İbrahim Sülemana'yı kadrosunda bulunduran TKİ Tavşanlı Linyitspor, Distavski ve Alex'i de transfer ederek 3 yabancı oyuncu hakkını kullanmış oldu.

TKİ Tavşanlı Linyitspor, ara transferde daha önce Sakaryaspor'dan Ercan Güneri (30) ile 1 yıllığına, Almanya 4. Ligi'nde mücadele eden Tennis Borussia Berlin'nden gurbetçi Timur Özgöz (24) ile 1.5 yıllığına anlaşmıştı. Ercan Güneri'nin Türk Telekom, Darıca, Mersin İdmanyurdu, Tarsus İdmanyurdu, Balıkesirspor, Şanlıurfaspor, Karsspor formalarını da giydiği, Timur Özgöz'ün ise Almanya 18 Yaş Altı ve 19 Yaş Altı Milli Takımlarında 14 maça çıktığı ifade edildi.

Takımın Antalya'daki devre arası kampına katılan hücuma dönük orta saha oyuncuları Alex Brasileiro ve Timur Özgöz, sağ bek Taner Arı, forvet Ercan Güneri ve sol açık Milan Distavski ile 17 Ocakta Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde sözleşmelerin imzalanacağı kaydedildi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor ile yollarını ayıran futbolculardan Emre Kahraman ve Barış Bakır, İskenderun Demir Çelikspor'a, kaleci Sezai Yüksel, Adıyamanspor'a, Hasan Küçcük, Türk Telekomspor'a, İshak Topçu, Bandırmaspor'a, Salih Zafer Kurşunlu ise İnegölspor'a transfer oldu.

- AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ HÜSNÜ ORDU-

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Antalya'daki kamp çalışmalarının bir bölümünü izleyen AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın sezonun ilk devresinde oldukça başarılı bir performans sergilediğini söyledi.

Takımı bozmamak için sadece iki mevkiye takviye yapmayı hedeflediklerini, ancak 6 futbolcu ile yollarını ayırdıkları için 5 futbolcunun transfer edildiğini anlatan Ordu, şöyle konuştu:

'Takımımız şimdiye kadar Antalya'da 3 hazırlık maçı yaptı. Bu maçlarda denenen yabancı futbolculardan ikisiyle anlaştık. Şu anda takımımızı yeterli görüyoruz. Çünkü bir ekip anlayışı var. Bu takımı buraya kadar teknik heyetimiz ve kadromuzdaki futbolcu arkadaşlar getirdi. İkinci devrede de yapabileceğimizin en iyisini yapacağız. Takım olarak, ilçe olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz ve her türlü şansımızı zorlayacağız. Takımımızın bu başarı trendini yükselteceğine yürekten inanıyorum. Sporcu arkadaşlarımız da bunu yapabilecek kalitededir.'

(SK-SDT-ZZ) - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tki Tavşanlı Linyitspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement