AFYONKARAHİSAR - TMF Kulüpler İstişare Toplantısı başladı - Son Dakika
Spor

AFYONKARAHİSAR - TMF Kulüpler İstişare Toplantısı başladı

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, Kulüpler İstişare Toplantısında güzel projeler üretmeyi ve varsa eğer eksiklerini de en ayrıntılı bir şekilde tamamlamayı planladıklarını belirtti.

27.02.2021 15:59  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, Kulüpler İstişare Toplantısında güzel projeler üretmeyi ve varsa eğer eksiklerini de en ayrıntılı bir şekilde tamamlamayı planladıklarını belirtti.

Uçar, Afyonkarahisar'da bir termal otelde Kulüpler İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, TMF ailesini güçlendiren birlik ve beraberliğe çok büyük önem verdiklerini söyledi.

İstişarelerinde hayırlı ve bereketli hizmetler üretmeye vesile olacağını dile getiren Uçar, şöyle konuştu:

"Pandemi kuralları çerçevesinde bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. İnşallah, buradan güzel ve hayırlı neticeler umudu içerisinde ayrılmak içerisindeyiz. Şimdiden programımızın hayırlara vesile olmasını, güzel projeler üretmeyi ve varsa eğer eksiklerimizi de en ayrıntılı bir şekilde tamamlamayı arzu ediyoruz. Bu toplantıya katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum."

AK Parti Sakarya Milletvekili ve TMF Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu da 2020 yılında pandemi dolayısıyla hiç kimsenin istemediği bir sezon yaşandığını ve hiç bir organizasyonun yapılamadığını vurguladı.

2021 yılından umutlu olduklarını aktaran Sofuoğlu, "Dünya Motokros Şampiyonasının takvimleri de sürekli erteleniyor. Şuanda Mayıs ayına atıldı, belki de daha ileri tarihlere atılacak. Belki bu durum Türkiye şampiyonlarını da etkileyecek. Umut ediyoruz ki etkilemez ve sizlerde planladığınız organizasyonları yapabilirsiniz." dedi.

-"Sofuoğlu'nun 2021'de beklentisi 2 dünya şampiyonluğu"

Sofuoğlu, milli sporcular Toprak Razgatlıoğlu, Bahattin Sofuoğlu, Can Öncü, Deniz Öncü ve Asrın Rodi Pak'ın son durumları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Farklı dünya şampiyonalarında yarışacak 5 milli sporcunun bütün imkanlara sahip olduğuna dikkat çeken Sofuoğlu, şöyle devam etti:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından takip ve takdir edilen bir federasyon olmamız bizim en büyük avantajımızdır. Çünkü bir çok spor federasyonu 2020 yılında hiç bir destek alamazken biz Avrupa'daki sporcularımız için gerekli desteği aldık ve en iyi imkanları oluşturduk. İnşallah, biz 2021 yılından da umutluyuz. Bu yıl için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a minimum bir dünya şampiyonluğu sözü verdim. Ama benim beklentim ise 2 dünya şampiyonluğu. Toprak Razgatlıoğlu'ndan Dünya Superbike, Bahattin Sofuoğlu'ndan Dünya Sporsport 300 cc Şampiyonluğu bekliyoruz. Bunu da başarırsak inşallah, daha da güçlenen bir federasyon haline geleceğiz."

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'yla en son yaptıkları toplantıda 'Bu yıl bütün gücümüzle Dünya Motokros Şampiyonasına yöneleceğiz' sözünü anımsatan Sofuoğlu, uzun süredir uğraş verdikleri Düzce'deki Cumayeri pistinin yapılması için resmi sürecin başladığı müjdesini vererek iki yıl içerisinde tamamlanmasını beklediklerini ifade etti.

Pandemi kurallarının üst seviyede tutulduğu toplantıya, Afyonkarahisar İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban, TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, motosiklet kulübü temsilcileri ve milli sporcular katıldı.

Farklı oturumların yapılacağı TMF Kulüpler İstişare Toplantısı, yarın sona erecek.

AFYONKARAHİSAR - TMF Kulüpler İstişare Toplantısı başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor AFYONKARAHİSAR - TMF Kulüpler İstişare Toplantısı başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement