Gaziantep'te TOBB İl, İlçe Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı yapıldı - Son Dakika
Ekonomi

Gaziantep'te TOBB İl, İlçe Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı yapıldı

Gaziantep\'te TOBB İl, İlçe Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı yapıldı

Gaziantep'te, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının etkileri, sorun ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl, İlçe Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

24.02.2021 15:21  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının etkileri, sorun ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl, İlçe Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Gaziantep Sanayi Odasından (GSO) yapılan açıklamaya göre, video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantı, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu'nun moderatörlüğünde yapıldı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, bölge sanayisinin önemine işaret ederek, Gaziantep'in Kurtuluş Savaşı'nda verdiği destansı mücadeleyi şimdi de ticarette ve sanayide verdiğini belirtti.

Salgının başladığı günden itibaren oda ve borsalarla önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

"Böyle bir dönemde Gaziantep'teki oda ve borsaların neler yapabileceğini ispatladınız. Pandeminin ilk başlangıcı itibariyle 15 Mart'ta sizlerle bir araya gelerek 70 maddelik öneri seti hazırladık. Bu öneri setini 18 Mart'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili Bakanlıklarımıza bizzat ilettik. Zorlukların aşılmasındaki taleplerin büyük kısmı da hayata geçti. Gaziantep, Nizip, İslahiye oda ve borsalarımızla sektörlerimizin dertlerine tercüman olduk. Halen de takibimizde olan pek çok konu var ve bizzat takip ediyoruz."

Toplantıya, GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Mehmet Hilmi Teymur, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, oda ve borsa temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Gaziantep'te TOBB İl, İlçe Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement