TOFD, Adım Adım 37. İstanbul Maratonu'nda - Son Dakika
Güncel

TOFD, Adım Adım 37. İstanbul Maratonu'nda

TOFD, 37. Vodafone İstanbul Maratonu'nda birçok kurum ve koşucunun desteğiyle yardımseverlik koşusunda yer alacak.

10.11.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOFD, 15 Kasım günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından 37.'si düzenlenecek olan Vodafone İstanbul Maratonu'nda, STK'lara önemli bir kaynak oluşturan yardımseverlik koşusu konseptiyle katılıyor.

Maratonda yüzlerce bireysel koşucu ve 14 kurumsal takımdan destek alacak olan TOFD, ayrıca 26 tekerlekli sandalyeli koşucusu ve yazar Yonca Tokbaş, oyuncu İpek Tanrıyar gibi ünlü isimlerle yer alacak.

2007 yılından bu yana İstanbul Maratonu'nda yer alan TOFD, bu yılki maratonda "Yol Arkadaşım Olur Musun?" sloganıyla; ağır engel grubu içinde yer alan ortopedik engelli bireylerin, başkalarına bağımlı olmadan çalışabilmesi, okula gidebilmesi, alışverişe çıkabilmesi; kısacası hayatını nispeten kendi idame ettirebilmesinin ön koşulu olan Akülü Tekerlekli Sandalye temin edebilmek için koşuyor. Yardımseverlik koşusu kapsamında yapılacak bağışlar, Türkiye'nin 81 ilinde hareket özgürlüğüne ihtiyaç duyan binlerce engelli vatandaşın, akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı için kaynak oluşturacak.

TOFD'yi DESTEKLEYEN YOL ARKADAŞI KURUMLAR

Vodafone 37. İstanbul Maratonu'nda koşu takımlarıyla TOFD'yi destekleyeceğini açıklayan kurumlar şunlar;

Aker Otobüs İşletmesi, Ant Teknik, Arçelik, Bantaş, BAT (British American Tobacco), Defacto, DP World, KKB (Kredi Kayıt Bürosu), Netlog Lojistik, PAGEV, Peugeot, Ünsped Global Lojistik, Tekno Kauçuk, Yapı ve Kredi Bankası.

MARATONA NASIL KAYIT OLABİLİRSİNİZ?

Bugüne kadar kayıt işlemini gerçekleştirememiş olan sporseverler için, 12-14 Kasım tarihlerinde Ataköy Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda düzenlenecek Maraton Fuarı'nda geç kayıt imkanı sunulacak.

Buna göre Vodafone 37. İstanbul Maratonu'nun Sosyal Sorumluluk ortaklarından katılımcının tercih edeceği TOFD'un da aralarında bulunduğu herhangi bir STK'ya bağış işlemi gerçekleştiren herkes kontenjanlar dahilinde kayıt olmaya hak kazanabilecek.

YARDIMSEVERLİK KOŞUSU NEDİR?

Yardımseverlik Koşusu maratona katılan kişilerin, koşarken farkındalık sağlamak için bir STK'yı desteklemeleri ve çevrelerinden bu STK için bağış talep etmeleridir.

TOFD İÇİN NASIL KOŞABİLİRSİNİZ?

12-14 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Maraton Fuarı'nda kayıt yaptırdıktan sonra http://ipk.adimadim.org/ web sitesinden Adım Adım Oluşumu'na katılarak iyilik peşinde yer alarak koşamayanlar için koşabilir, yaratacağınız farkındalık ile çevrenizden bağış toplayabilirsiniz

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TOFD, Adım Adım 37. İstanbul Maratonu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement