Kendisini döven kocasının affedilmesini istiyor: Lütfen hapisten çıkarın - Son Dakika
3.Sayfa

Kendisini döven kocasının affedilmesini istiyor: Lütfen hapisten çıkarın

Kayseri'de şiddet gördüğü gerekçesiyle eşinden şikayetçi olan Kader Nane, şikayeti nedeniyle 5 ay hapis cezası çarptırılan eşinin tahliyesini istedi.

16.09.2020 12:00  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de tartıştığı eşi Kader Nane'ye tokat atarak basit tıbbi müdahale ile iyileşebilir şekilde yaralanmasına yol açtığı suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Mehmet Nane 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezası kesinleşen Mehmet Nane, geçen mart ayında eşi ile Kapadokya'da tatil yaparken polisin kimlik kontrolü sırasında gözaltına alınarak, cezaevine konuldu. Kader Nane, yakınlarının telkinleriyle akıllanması için eşi hakkında şikayetçi olduğunu belirterek, "Eşimin tahliye edilmesini istiyorum" dedi.

HAKKINDA KAMU DAVASI AÇILDI

Mehmet Nane, geçen yıl nisan ayında 5 yıllık eşi Kader Nane ile tartıştı. Mehmet Nane, tartışma sırasında eşine tokat attı. Gözünde morluk oluşan Kader Nane, polis merkezine giderek eşinden şikayetçi oldu. Eşinin özür dilediği Kader Nane, ertesi gün şikayetinden vazgeçti; ancak Mehmet Nane hakkında 'basit yaralama' suçundan kamu davası açıldı. Geçen Mart ayında 10'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında Mehmet Nane'ye 5 ay hapis cezası verildi. Kader ve Mehmet Nane çifti, geçen 23 Temmuz'da Kapadokya bölgesini gezdikleri sırada polis tarafından durduruldu. Hakkında 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen Mehmet Nane, gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Nane, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kendisine şiddet uygulayan eşinin tahliyesini istedi


''ŞİKAYETİMİ GERİ ALDIM''

Kader Nane, eşinin eşi hakkındaki şikayetini geri almasına rağmen dava açıldığını anlatarak, "Bizimki hafif bir kavgaydı. Eşim bana tokat attı. Eşimin bana tokat attığını duyan tanıdıklarımız neden polise şikayette bulunmadığım konusunda baskı yaptılar. Ben de o sinirle şikayette bulundum. Ertesi gün şikayetimi geri çektim. Mahkemede de verdiğim dilekçede bunu belirttim. Şikayetimi geri aldım ve şikayetçi değilim. Ama eşime 5 ay hapis cezası çıktı. Avukatlara sorduk. Eşimin cezasının 1 yıldan az olması nedeniyle cezaevinde yatmayacağını söylediler. Biz de itiraz dilekçesi vermedik. Eşim 55 gündür cezaevinde yatıyor. Suçsuz yere daha fazla yatmasını istemiyorum. Devlet büyüklerinden yardım istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun ve eşimi hapisten çıkarın" diye konuştu.

Kendisine şiddet uygulayan eşinin tahliyesini istedi

''EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM''

Eşiyle mutlu olduklarını anlatan Kader Nane, "Eşimle o olaydan sonra yine birlikte yaşıyoruz. Bana hiç bir kötü davranışı olmadı. Ben eşimden asla şikayetçi değilim. Eşimi çok seviyorum. Akraba ve dostların gazıyla bana 'tokat attı' diye şikayetçi oldum. Yakınlarım 'Akıllansın, 3-5 gün yatsın' dediler. Ben de bu şekilde olacağını düşünerek gidip şikayetçi oldum. Çok pişmanım. Benim eşimden başka kimsem yok. Geçimimi sağlayamıyorum" ifadelerini kullandı.

Kendisini döven kocasının affedilmesini istiyor: Lütfen hapisten çıkarın
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kendisini döven kocasının affedilmesini istiyor: Lütfen hapisten çıkarın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Piskoloji Osman: Onun bunun demesiyle gidip şikayet ediyorsun,sonra ders vereyim istiyorsun ve daha sonra pişman oluyorsun,,sana teşhisi koydum,aldığın tokat darbesiyle alakalı beyine giden damarda uyanma oldu,bu sizde tatmadığınız bir duyguyu ortaya çıkardı ve hoşunuza gitti artık bundan sonra alışkanlık haline gelecektir,size ilaç önermiyorum çok istediğiniz zaman kocanızın üzerine yürüyün,onu şamar atması için tam kıvamına getirmenizi öneriyorum. 34 3 Yanıtla
  • Muno: Beter ol İNŞALLAH. 35 0 Yanıtla
  • rose: mal 25 0 Yanıtla
  • deliha: gerizekalı 14 1 Yanıtla
  • adad: kcoa yokken boyanmış süslenmiş ohh ateşi artmoış 7 6 Yanıtla
  • İnternettin Hoca: Birde böyle tipler var. Adam hapisten çıkar öldürür, bu defa da devlet sahip çıkmadı derler. 11 1 Yanıtla
  • Adalet: Birşey yapıyorsan arkasında dur. Çocuk oyuncağı değil bu iş. Şiddet görmüşsün yardım istemişsin devlette sana yardım etmiş seni korumaya almış. Sadece geçim için eşinin çıkmasını istiyorsan yazık sana. Bu şekilde daha çok dayak yersin gibi geliyor. 9 2 Yanıtla
  • KADIKÖYLÜ PAZARCI: ya bunlar nasıl bir kadın anlamıyorum nasıl insanlar bunlar bu toplum gerçekten hasta birçok kişinin psikolojik tedaviye ihtiyaçları var ülkenin geleceği hiç iyi değil fakir çok fakir zengin haramdan haramilikten haranzadelikten dinden imandan köşeyi döndüler ne yazıkki bu toplumun kapasitesi bu kadar bu toplumla bu ülke buraya kadar zerre kadar ileri gitmez nereye baksan haram yiyen dolu 6 3 Yanıtla
  • halkalı şeker: beyninde elektiriklermi gitti bir anlam veremedim nane bacım 8 0 Yanıtla
  • adurrahman Düşüngen: Vallahi dayağını bile özlemiş. Hatasını geç olsa da anlamış. 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Diyarbakır'da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi
    15:24 Diyarbakır'da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi

    Diyarbakır'da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi Öğrencilerden Seda Nur: "O koku resmen yüzümüze vuruyordu" Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki bir okulda temizlik yaptıktan sonra kimyasal madde kullanımından dolayı zehirlenen 14 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

  • Malatya'da yolcu treninde 18 kilo esrar ele geçirildi
    15:16 Malatya'da yolcu treninde 18 kilo esrar ele geçirildi

    Malatya'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Siirt Kurtalan-Ankara seferini yapan yolcu treninde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı istihbari bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

  • Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde silahlı kavga: 1 yaralı
    15:06 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde silahlı kavga: 1 yaralı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. İki grup arasında başlayan kavgada S.T., husumetli olduğu T.K.'yi hedef alarak ateş etti. Kavgada yoldan geçen bir kişi de saçmalardan etkilenerek yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheliler ise polis tarafından yakalandı. S.T. tutuklanırken diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

  • Malatya'da Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı
    15:05 Malatya'da Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı

    Malatya'da yabancı uyruklu bir şahıs, kendisini doktor olarak tanıtarak yine yabancı uyruklu kişileri muayene ederken suçüstü yakalandı. Sahte doktorun evinde yapılan aramalarda çeşitli tıbbi malzemeler ve ilaçlar ile büyük miktarda para ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz ceset bulundu
    14:59 Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz ceset bulundu

    Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Dutlimanı bölgesinde denizin üzerinde ceset gören bir vatandaşın haber vermesi üzerine, Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Cesedin önceki günlerde batan bir geminin mürettebatına ait olabileceği iddia ediliyor. Cenaze Bursa Adli Tıp Merkezi'ne kaldırılırken soruşturma devam ediyor.

  • Beyoğlu'nda Tezgahta Duran Adam Silahlı Saldırıya Uğradı
    14:58 Beyoğlu'nda Tezgahta Duran Adam Silahlı Saldırıya Uğradı

    Beyoğlu'nda halk pazarında tezgahta duran bir adam silahlı saldırıya uğradı. Cinayet anı kameralara yansırken, ağır yaralı adam hastanede hayatını kaybetti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın, 5 yıl önce öldürdüğü adamın, sahibi olduğu markette kendisini aşağıladığı için kin beslediği ve bu yüzden öldürdüğü ortaya çıktı.

  • İstanbul Sarıyer'de Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı
    14:51 İstanbul Sarıyer'de Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

    İstanbul Sarıyer'de Ayazağa Mahallesi'nde bir kafede çıkan silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Kavga sonucunda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Görüntülerde, uyuşturucu ticareti yaptığı için aranan Rawa Majid ile husumetlisi İsmail Abdo'nun örgüt üyeleri arasında çıkan tartışma ve silahlı çatışma yer alıyor.

  • 14:50 "Ben Hz. Meryem" videosu ortalığı karıştırdı! Hedefteki isimden açıklama geldi: Gerçek değil, dava açıyorum

    Bir kadının şeyhliğini ilan ederek "Ben Hz. Meryem" yazılı videosu viral oldu. Videonun tepki çekmesinin ardından açıklama yapan Kübra Acar isimli kadın, "Umre ziyaretimde çekilen görüntüler tanımadığım kişiler tarafından paylaşılmış. Yazılan yazı ve haberler gerçeği yansıtmıyor. Yasal süreç başlatılmıştır" dedi.

  • Diyarbakır'da okulda kimyasal madde kullanımı sonucu 14 öğrenci zehirlendi
    14:48 Diyarbakır'da okulda kimyasal madde kullanımı sonucu 14 öğrenci zehirlendi

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Şehit Üsteğmen Fehmi Taşkın İlkokulu'nda temizlik yaparken kimyasal madde kullanımından dolayı zehirlenen 14 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin baş ağrısı, öksürük, karın ağrısı ve mide bulantısı gibi şikayetleri üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Zehirlenme vakasının yaşandığı sınıfta iki ayrı kimyasal temizlik maddesinin karıştırıldığı belirtildi.

  • Nesli Tehlike Altındaki Dağ Keçileri Çemişgezek İlçe Merkezine İndi
    14:48 Nesli Tehlike Altındaki Dağ Keçileri Çemişgezek İlçe Merkezine İndi

    Dünya Doğa Koruma Birliği'nin yayımladığı 'Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi'nde yer alan dağ keçileri, Çemişgezek ilçe merkezine sürü halinde indi. Keçiler, caddede dolaşarak parkta otlandı ve insanlardan korkmadı. Vatandaşlar, keçileri cep telefonu kameralarıyla kayıt altına aldı.

  • Kayseri'de Trafik Denetimlerinde Yüksek Ses ve Abartı Egzoz Kullananlara Cezalar Yağdı
    14:44 Kayseri'de Trafik Denetimlerinde Yüksek Ses ve Abartı Egzoz Kullananlara Cezalar Yağdı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde, 18 bin 898 araç denetlenirken; yüksek sesle müzik dinleyen ve abart egzoz kullanan araç sürücülerine ceza yağdı. Denetimlerde 18 araca abartı egzoz araç kullanmak, 9 araca yüksek sesle müzik dinlemek, 124 sürücüye sürücü belgesiz ve geçersiz araç kullanmak, 7 sürücüye alkollü araç kullanmak, 3 araca yönetmeliğe aykırı ışık kullanmak ve 3 sürücüye drift yapmak maddelerinden işlem yapıldı. Denetimlerin süreceği belirtildi.


Advertisement