Tokat Hastalık Nedeniyle Hayatını Kaybeden Polis Memuru İçin Tören - Son Dakika
Güncel

Tokat Hastalık Nedeniyle Hayatını Kaybeden Polis Memuru İçin Tören

Hastalık nedeniyle hayatını kaybeden polis memuru için törenTOKAT'ın Erbaa ilçesinde menenjit rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 33 yaşındaki polis memuru Mustafa Yıldırım için görev yaptığı İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi.

17.11.2017 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastalık nedeniyle hayatını kaybeden polis memuru için tören

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde menenjit rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 33 yaşındaki polis memuru Mustafa Yıldırım için görev yaptığı İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi.

2009 yılında görev yaptığı İstanbul'dan Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa Yıldırım, 2011 yılında Erbaa'da görev yaptığı sırada bir hırsızlık ihbarını değerlendirmek için çıktığı iş yerinin çatısından düşerek başından yaralandı. Evli ve 2 çocuk babası Mustafa Yıldırım 4 ay süren tedavisinin ardından tekrar görevinin başına döndü. Yıldırım, geçtiğimiz 6 Ekim günü kafa tasındaki çatlak sebebiyle tekrar rahatsızlandı. Erbaa Devlet Hastanesine kaldırılan 10 yıllık polis memuru, buradan Tokat Devlet Hastanesine sevk edildi. Mustafa Yıldırım'a menenjit teşhisi konuldu. 41 gündür Tokat Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Yıldırım, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Polis memuru için görev yaptığı İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi. Yıldırım'ın ilçede öğretmen olarak görev yapan eşi Aysu Yıldırım, 8 yaşındaki oğlu Turaç Yıldırım, annesi Fatmave babası Sadullah Yıldırım tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Yıldırım'ın 3 yaşındaki oğlu Mustafa Karahan Yıldırım ise tören alanına getirilmedi.

Mustafa Yıldırım'ın meslek hayatında oldukça başarılı ve özverili biri olduğunu belirten Erbaa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tahsin Çimen Bizim için asıl önemli olan. Arkadaşımızın meslek hayatı boyunca hizmet ettiği vatandaşlarımızla kurmuş olduğu düzeyli ve olumlu ilişkiler neticesi hastalığı başladığı ilk günden itibaren Erbaa halkının kendisi ve teşkilatımıza göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadır. dedi.

Özgeçmiş ve duaların okunmasının ardından, Yıldırım'ın cenazesi mesai arkadaşlarının omuzlarında memleketi Gaziantep'in Yavuzeli ilçesine uğurlandı.

Törene Tokat Valisi Ömer Toraman, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ile polis memuru Yıldırım'ın mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tokat Hastalık Nedeniyle Hayatını Kaybeden Polis Memuru İçin Tören
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Hastalık Nedeniyle Hayatını Kaybeden Polis Memuru İçin Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement