Tokat Hurda Araçlara Yeniden Hayat Veriyor - Son Dakika
Güncel

Tokat Hurda Araçlara Yeniden Hayat Veriyor

Tokat'ta 28 yaşındaki Serkan Özcan, hurda durumda aldığı araçları modifiye ederek yeniden trafiğe kazandrıor. Özcan son olarak 3 bin liraya aldığı 1974 model kamyoneti 35 bin lira harcayarak yeniledi.

16.11.2017 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta 28 yaşındaki Serkan Özcan, hurda durumda aldığı araçları modifiye ederek yeniden trafiğe kazandrıor. Özcan son olarak 3 bin liraya aldığı 1974 model kamyoneti 35 bin lira harcayarak yeniledi. Kent merkezinde sanayi sitesinde 10 yıldır oto aksesuar üzerine esnaflık yapan Serkan Özcan, 2 ay önce 3 bin Türk Lirasına 1974 modem Dodge marka kamyoneti hurda olarak aldı. Modelinin eski olmasından dolayı yedek parçası bulunmayan aracın değişecek olan parçalarını ise kendi imkanlarıyla kendisi yaptı. 1 aylık çalışma sonrası 35 bin lira harcanarak yeni görünümüne kavuşan kamyonet çevrede ilgi gördü. Hobi olarak boş zamanlarını eski araçlar ile değerlendiğini söyleyen Serkan Özcan, Piyasadan çekilmiş, terk edilen evrakı olan araçları alıp restore edip bu hale getiriyorum. Çocukluktan gelen bir heves bende. Şu andaki 74 model aracımızı 3 bin liraya aldık. Boya, kaporta işlemleri hariç diğer tüm işlemlerini biz yaptık. Motorundan şanzımanına, döşemlerine, bütün dizaynlarını yaptık. Kendi çizim ve projelerimizle aracı bu hale getirdik dedi.

YEDEK PARÇALARINI KENDİMİZ YAPIYORUZ

Dizayn ettiği araçları modellerinin eski olmasından dolayı yedek parça bulamadıklarını kaydeden Özcan, Olmayan parçalarını yapabiliyorsak kendimiz yapıyoruz. Yapamıyorsak diğer araçların uygun parçalarını kullanıyoruz. Bu aracın ön panjurunu kendimiz çizdik. Siensi kesimle böyle bir görünüş kazandırdık. 10 yıl içerisinde 30'a yakın bu tip araçları yeniledim. Bu araçların içinde 4x4 ciplerde vardı. 75 modelinden 62 modeline potansiyel gören tüm araçlara yenileme yapıyoruz dedi.

Sosyal medya dizayn ettikleri araçların görsellerini paylaştıktan sonra işlerinde artış olduğunu söyleyen Özcan, Çevre illerden paylaştığımız fotoğrafları gören vatandaşlar, bize siparişte bulunuyorlar parçalar ile ilgili. Biz de yapıyoruz gönderiyoruz. ya da araçlarını bizlere emanet edip gidiyorlar. 1 aylık süre içerisinde de araçlarını teslim ediyoruz dedi.

Şu anda yaptığı aracı kendisinin kullandığını ifade eden Özcan, talep olması halinde ise satıp, yeni hurda araçlara yöneldiğini ifade etti.

Tokat Hurda Araçlara Yeniden Hayat Veriyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Hurda Araçlara Yeniden Hayat Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement