Tokat Kitap Fuarı'na Yoğun İlgi - Son Dakika
Kültür Sanat

Tokat Kitap Fuarı'na Yoğun İlgi

Tokat Kitap Fuarı'na yoğun ilgiTOKAT - Anadolu'nun ilk Türk-İslam Medresesi'nin bulunduğu Tokat'ta 101 yazarın kitapseverlerle buluştuğu kitap fuarı yoğun ilgi görüyor.

07.11.2017 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Kitap Fuarı'na yoğun ilgi

TOKAT - Anadolu'nun ilk Türk-İslam Medresesi'nin bulunduğu Tokat'ta 101 yazarın kitapseverlerle buluştuğu kitap fuarı yoğun ilgi görüyor.

Tokat Belediyesi tarafından yaklaşık bir hafta önce açılan kitap fuarını binlerce kişi ziyaret etti. Öğrenciler başta olmak üzere vatandaşların yazarlarla buluştuğu kitap fuarında yazarların okuyucuları ile buluştuğu söyleşilerde ilgi gördü. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun 'Okuyan Kitap Şehri Tokat' sloganıyla ilki düzenlenen kitap fuarında Dr. Yaşar Metin Aksoy, bir Osmanlı Süvarisi 'Sipahi' kitabını imzaladı. Aksoy, kitap fuarının imza günün beklentilerinin üzerinde iyi geçtiğini kaydetti. Bir doktor olarak çeşitli sosyal aktiviteler yaptığına dikkat çeken Aksoy, "Okçulukla uğraşıyorum, tarihi Osmanlı savaş sanatlarını canlandırmak üzere çalışıyoruz. Bu anlamda tarih kitabı yazmak aklımıza geldi. Bu coğrafyada geçen bir kahramanın hayat hikayesini kitaplaştırdık" diye konuştu.

Tokat'ta ilki düzenlenen kitap fuarına katılan vatandaşlarda okurların yazarlarla buluşması ve fuarda öğrencilerin yazarları tanıyarak kitapları özümsemesinden mutlu olduklarını kaydetti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Tokat Kitap Fuarı'na Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement