Tokat Sivas ve Tokat'ta Binlerce Kişi Terörü Lanetledi - Son Dakika
Güncel

Tokat Sivas ve Tokat'ta Binlerce Kişi Terörü Lanetledi

Tokat Sivas ve Tokat\'ta Binlerce Kişi Terörü Lanetledi

Sivas ve Tokat'ta binlerce kişi terörü lanetledi Sivas ve Tokat'ta Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'Şehide saygı teröre lanet' yürüyüşüne katılan binlerce kişi terörü lanetledi.

09.09.2015 00:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas ve Tokat'ta binlerce kişi terörü lanetledi

Sivas ve Tokat'ta Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'Şehide saygı teröre lanet' yürüyüşüne katılan binlerce kişi terörü lanetledi.

Sivas'ta Ülkü Ocakları önünde toplanan yaklaşık 5 bin kişi, 250 metrelik Türk Bayrağı açarak kent meydanına yürüdü. Grup daha sonra trafiğe kapatılan İnönü Bulvarı'na geçti. Sloganlar eşliğinde Dört İşletme Kavşağı'na kadar gelen grup buradan tekrar meydana döndü. Gruba bazı vatandaşlarda evlerinin camlarından ve balkonlarından Türk bayrağı sallayarak destek verdi. Meydanda grup adına açıklama yapan Sivas Ülkü Ocakları Başkanı Gazi Turan Yalçındağ, çözüm sürecini eleştirerek, Cumhurbaşkanının dün bir canlı yayın programında bizzat ifade ettiği gibi PKK çözüm sürecinde silah stoklamıştır. Bu itiraf süreci, mimarı olan kişi tarafından birinci ağızdan deklare edilmiştir. dedi. Grup açıklamanın ardından ülkücü yemini ederek Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) bayrağını yaktı.

MEMUR-SEN'DEN TERÖR TEPKİSİ

Bu arada Memur-Sen öncülüğünde bir araya gelen 58 sivil toplum kuruluşu da akşam saatlerinde kent meydanında toplanarak terör olaylarını kınadı. Yaklaşık 150 kişilik grup şehitler için dua ederek polis ve askere yönelik düzenlenen terör eylemlerine tepki gösterdi. Grup adına açıklama yapan Memur-Sen Sivas İl Temsilcisi İlhan Karakoç, 7 Haziran 2015 milletvekili genel seçimleri sonrasında oluşan siyasi belirsizliği, kirli emelleri ve alçakla planları için kullanan terör örgütleri, masum insanları hedef seçmiş ve katliamlara başlamıştır. Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırılar ister PKK, ister IŞİD, isterse DHKP-C'den gelsin; terörü ve teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz dedi.

SUŞEHRİ İLÇESİNDE POLİSE BAYRAK VERİLDİ

Suşehri Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'Şehide saygı teröre lanet' yürüyüşüne yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Sloganlar atarak Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü' yürüyen grup, burada İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Beytullah Zafer Yüksel'e Türk bayrağı verdi. Başkomiser Yüksel, bayrağı teslim alarak sağduyulu davranışlarından dolayı gruba teşekkür etti. Ardından burada basın açıklaması yapan Suşehri Ülkü Ocakları Başkanı Turan Arslan, şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek terör olaylarını kınadı.

TOKAT'TA 5 BİN KİŞİ ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ

Son günlerde artan terör olayları nedeniyle Tokat Ülkü Ocakları tarafından, 'Şehide saygı teröre lanet' yürüyüşü düzenlendi. Stadyum önünde toplanan yaklaşık 5 bin kişi ellerindeki Türk bayrakları ile yürüyüşe başladı. Kalabalık sık sık 'Vatan sana canım feda' sloganı atarak terör örgütüne tepki gösterdi. Cumhuriyet Meydanı'nda toplandıİ stiklal Marşı okundu, ardından ise şehitler için dua edildi. Burada konuşan Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yay, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Kalabalık grup açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Sivas ve Tokat'ta Binlerce Kişi Terörü Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement