Tokat'ta Bin Kişiye MHP Rozeti Takıldı - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Bin Kişiye MHP Rozeti Takıldı

Tokat'ta bin kişiye MHP rozeti takıldıMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen programda bin yeni üyeye partiye katılım rozeti takıldı.

28.01.2018 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta bin kişiye MHP rozeti takıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen programda bin yeni üyeye partiye katılım rozeti takıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Milliyetçi Hareket Partisi dün neyse bugün de odur, yarın da o olacaktır" dedi.

MHP Tokat İl Başkanlığı tarafından kent merkezinde özel bir otelde 1000 üye katılımı programı düzenledi. Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile partililer katıldı.

'ALGI OPERATÖRLERİ DEVREDE'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz programda yaptığı konuşmada ülkede son dönemde yaşanan tüm gelişmelerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin haklı çıktığını ifade ederek şöyle dedi:

"Milliyetçi Hareket Partisi'nin yükseldiği, ülkenin kaderinin etki ettiği her dönemde olduğu gibi bu dönemde de algı operasyonları, milletin iradesini saptırmaya sizlerin kafasını karıştırmaya yönelik, eylemlerin içerisine girenlerin çoğaldığı görüyoruz. Algı operatörleri devrede, masa başında anket yapıp, o düzmece anketlerle kamuoyunun iradesini saptırmaya çalışanlar ortada kol geziyor. Bu gün Tokat'tan öyle tokat vurdunuz ki, Osmanlı Tokat'ı. Gelsinler burada yapsınlar o anketleri. Bunlara itibar etmeyin. Bugün içimizden faklı yerlerde duranlarda en güzel cevabı sizler verdiniz. Onların bizlerden götüreceği bir yok."

'TÜRKİYE DOĞRU ROTAYA YÖNELDİ'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ise şöyle konuştu; "Biz Milliyetçi Harekat Partisi olarak politikalar ve davamızın peşindeyiz, yoksa kinimizin peşinde mi olacağız. Ülkemiz mi diyeceğiz, yoksa kinimiz mi diyeceğiz? Kimseye kinlenmiyoruz. Bu memlekete karşı duran bu memlekete en ufak zarar vermeye çalışanın elbet karşısındayız. Ama bu memleket için en ufak bir iyilik yapan, en ufak faydası dokunanın da yanındayız. Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin devletinin gemisi doğru yön almıştır, doğru rotaya yönelmiştir. Bugün vatan millet diyoruz. Bugün millet, ebet, müddet diyoruz. Bugün devlet, ebet, müddet diyoruz. Bugün sayın Cumhurbaşkanı 'terörün kökünü kazıyacağız' diyorsa, bugün 'yerli ve mili politikalar' diyorsa, 'bu yönde gidin' diyorsa evet biz orda olacağız. Biz davamızla, Milliyetçi Hareket Partisi olarak önce ülkem, sonra partim, sonra ben diyen bir zihniyetin mensuplarıyız. Dolayısı ile biz doğrusunu yapıyoruz. Hiç kimse Milliyetçi Hareket Partisi ne görüş değiştirdiğini, ne politika değiştirdiğini söyleyemez. Milliyetçi Hareket Partisi dün neyse bugünde odur, yarın da o olacaktır." Konuşmaların ardından ise partiye yeni üye olan kişilere parti rozetleri takıldı.

Tokat\'ta Bin Kişiye MHP Rozeti Takıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Bin Kişiye MHP Rozeti Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement