Tokat'ta Fetö/pdy Operasyonunda Gözaltına Alınan 17 Şüpheli Adliyede - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Fetö/pdy Operasyonunda Gözaltına Alınan 17 Şüpheli Adliyede

Tokat\'ta Fetö/pdy Operasyonunda Gözaltına Alınan 17 Şüpheli Adliyede

Tokat’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde 2. dalga operasyonda gözaltına alınanlarla birlikte aralarında cezaevi personelinin de bulunduğu 17 kişi adliyeye çıkarıldı.

06.08.2016 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde 2. dalga operasyonda gözaltına alınanlarla birlikte aralarında cezaevi personelinin de bulunduğu 17 kişi adliyeye çıkarıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ mensubu bir grup cuntacının darbe girişimi sonrasında Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde çalışan 14 kişi 3 gün önce gözaltına alınmıştı. Görevinden istifa eden Rektör Yardımcısı K.K.'nin de aralarında bulunduğu akademisyenler ve cezaevi personelini ile birlikte 17 kişi sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Tokat Adliyesi'ne çıkarıldı. Şüpheliler, polisin güvenlik önlemi altında adli makamlara sevk edildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Fetö/pdy Operasyonunda Gözaltına Alınan 17 Şüpheli Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement