Tokat'ta "Neşeli Günler" Projesi - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta "Neşeli Günler" Projesi

Tokat Valisi Ömer Toraman, Neşeli Günler Projesi kapsamında özel eğitim okulu öğrencileri ve velilerle piknikte bir araya geldi.

03.08.2017 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Valisi Ömer Toraman, Neşeli Günler Projesi kapsamında özel eğitim okulu öğrencileri ve velilerle piknikte bir araya geldi.

Toraman, Gümenek mesireliğindeki piknikte özel eğitim okulu öğrenci ve velilerle bir süre sohbet ederek, isteklerini dinledi.

Toraman, gazetecilere yaptığı açıklamada, özel eğitim okullarındaki öğrencilerin yaz dönemindeki eğitimlerinin bir parçası olarak, Neşeli Günler Projesi'nin hayata geçirildiğini belirterek, "Bu sene 4'üncüsü yapılıyor. Bu proje kapsamında çocuklarımız ve velilerimizle birlikte piknikteyiz. Bu projenin temel amacı çocuklarımızın yaz dönemlerini de değerlendirmek. Bu da eğitimlerinin bir parçası. Burada esas gaye, bu çocuklarımızı yeterince sosyal hayatın içerisine dahil edip kaynaşmayı sağlamak, o bütünleşmeyi sağlamak." diye konuştu.

Programda öğrenciler ve velileri masalarında ziyaret eden Vali Toraman, çocuklarla top oynadı.

Etkinliğe İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, EĞİTİM-BİR SEN Tokat Şube Başkanı Şaban Ceylan ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Tokat Şube Başkanı Suna Köten katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat'ta 'Neşeli Günler' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement