Tokat'ta Öğrenci Velileri Sınıf Temizledi - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Öğrenci Velileri Sınıf Temizledi

Tokat\'ta Öğrenci Velileri Sınıf Temizledi

Tokat Valiliği tarafından kentte başlatılan 'bitmeyen dersimiz temizlik' projesi kapsamında Gaziosmanpaşa Ortaokulu öğrenci velileri, 'Okullara ana eli değsin' pankartı taşıyarak valilik binası önünde bir araya geldi.

20.12.2013 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Valiliği tarafından kentte başlatılan 'bitmeyen dersimiz temizlik' projesi kapsamında Gaziosmanpaşa Ortaokulu öğrenci velileri, 'Okullara ana eli değsin' pankartı taşıyarak valilik binası önünde bir araya geldi. Ellerinde temizlik malzemesi bulunan öğrenci velilerine, öğrenciler de katıldı. Burada toplanan velileri ve öğrencileri ziyaret eden Vali Mustafa Taşkesen, projenin sene başında başladığını söyledi. Öğrencilerin aileleri ile birlikte sınıflarında temizlik yapacağını söyleyen Vali Taşkesen, "Halkın iştirak etmediği hiç bir şey başarılı olmaz. Annelerimizi de bu işin içine katarak bir farkındalık oluşturmak. Bu farkındalığı okullarımızı, sokaklarımızı aynı evler gibi bizim yaşam alanlarımız. Evlerimizi temiz tutarız ama sokakta aynı hassasiyeti göstermeyiz. Biz bu proje ile bu farkındalığı oluşturmak, her şeyi belediyeden, özel idareden, kamu görevlilerinden beklenmemesi gerektiğini, temiz kalmanın birinci şartının kirletmemek olduğunu hatırlatmak için bu projeyi başlattık" dedi.

Valilik önündeki programın ardından öğrenci velileri ve öğrenciler, 'Bitmeyen dersimiz temizlik' sloganı atarak yaklaşık 200 metre ilerideki Gaziosmanpaşa Ortaokulu'na geçti. Yanlarında getirdikleri temizlik malzemeleri ile birlikte çocuklarının okuduğu sınıfa giren veliler, temizlik yaptı. Yerleri paspaslayan, camları silen velilerin şalvar giydikleri görüldü. Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Esin Tuna'nın da katıldığı etkinlikte sınıflar temizlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Öğrenci Velileri Sınıf Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement