Tokat'ta "Özel Eğitimde Özel İnsanlar" yarışması düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta "Özel Eğitimde Özel İnsanlar" yarışması düzenlendi

Tokat\'ta "Özel Eğitimde Özel İnsanlar" yarışması düzenlendi

Tokat Belediyesi tarafından "Özel Eğitimde Özel İnsanlar" yarışması düzenlendi.

23.02.2022 12:45  Güncelleme: 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Belediyesi tarafından "Özel Eğitimde Özel İnsanlar" yarışması düzenlendi.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, makamında düzenlediği basın toplantısında, Tokat'ın engelli dostu bir şehir olduğunu söyledi.

Engelliler için kentte birçok çalışmaların yapıldığını anlatan Eroğlu, "Engelliler için kampüsümüzün yapımı devam ediyor. Özel gereksinimli bireylerin hayatları zordur. Bunu hepimiz biliriz ancak onlarla ilgilenen anneler, babalar, öğretmenler, arkadaş veya akrabaların da yaşamı zordur. Biz de Tokat Belediyesi ve Tokat Kent Konseyi olarak bu fedakar insanların ödüllendirilmesi gerektiğine inandık. Amacımız onları yüreklendirmek, iyi örnekleri yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmaktır." dedi.

Hayata geçirdikleri yarışma ile özel gereksinimli bireylerin ihtiyaçlarına dikkati çekmek suretiyle farkındalık uyandırmak istediklerini anlatan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Özel gereksinimli bireylerin hayatını kolaylaştıran, yarışmaya uygun kişi ve gruplar, resmi ve özel eğitim kurumlarda görev yapan öğretmenler, üniversiteler, STK'ler, okul aile birlikleri, akademik ve bireysel gelişimlerini ve toplumla bütünleşmelerini en üst düzeyde sağlamaya katkı sunacak iyi örnek olduğuna inandıkları çalışmalarını sunmak üzere yarışmaya başvurabilirler. Takdir ettiğiniz kişileri veya kurumları da aday gösterebilirsiniz. Yarışmaya başvurular elektronik ortamda yapılacak. Başvurular ön değerlendirmeye tabi tutulduktan sonra finale kalanlar değerlendirilmeye alınacak. Ardından dereceye giren iyi örnek sahipleri ödüllerini alacaklar."

???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat'ta 'Özel Eğitimde Özel İnsanlar' yarışması düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement