Tokat'ta Uyuşturucu Operasyonu 4 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Uyuşturucu Operasyonu 4 Gözaltı

Tokat'ta uyuşturucu operasyonu 4 gözaltıTokat'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 430 adet ectasy hap, 360 gram afyon sakızı, 245 gram esrar ve 16 gram skunk ele geçirildi.

10.04.2018 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta uyuşturucu operasyonu 4 gözaltı

Tokat'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 430 adet ectasy hap, 360 gram afyon sakızı, 245 gram esrar ve 16 gram skunk ele geçirildi.

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Niksar ve Yeşilyurt ilçelerinde uyuşturucu satıcıların yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda toplam 4 kişi gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden Y.K. isimli şahsın ilçede uyuşturucu sattığı bilgisine ulaştı. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 360 gram afyon sakızı ele geçirildi. Operasyonda Y.K. ile birlikte R.R. ve A.E. isimli şahıslarda gözaltına alındı. Ayrıca Niksar ilçesine yapılan operasyonda ise R.B. isimli şahısın ikametinde yapılan operasyonda ise 430 ectasy hap, 245 gram esrar, 16 gram skunk uyuşturucu madde ile bir miktar para ele geçirildi. Tokat İl Emniyet Müdürlüğünde sorguları yapılan şüphelilerin, daha sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Tokat\'ta Uyuşturucu Operasyonu 4 Gözaltı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Uyuşturucu Operasyonu 4 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement