Tokat: Tokat'ta Kene Isıran Çiftçi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Tokat: Tokat'ta Kene Isıran Çiftçi Hayatını Kaybetti

Tokat'ta bir kişinin, kene ısırması sonucu bulaşan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığından hayatını kaybettiği bildirildi.

22.07.2006 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta bir kişinin, kene ısırması sonucu bulaşan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığından hayatını kaybettiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Tokat'ın Pazar İlçesi'ne bağlı Üzümören Beldesi'nde oturan ve çiftçilikle uğraşan 4 çocuk babası Dursun Tüter'i (55), yaklaşık 20 gün önce tarlada çalışırken kene ısırdı. Dursun Tüter, hastaneye giderek keneyi aldırdı. Hastanede yapılan tahlilde KKKA virüsünün bulunmadığı tespit edildi. Daha sonra eve dönen Tüter, 6 gün önce rahatsızlanarak Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüter, buradan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 5 gündür Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Tüter, dün gece hayatını kaybetti. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden yakınları tarafından alınan Dunsun Tüter'in cenazesi, memleketinde toprağa verildi.

Dursun Tüter'in, daha önceki kene ısırmasından mı, yoksa başka bir kene ısırmasından mı hayatını kaybettiği araştırılıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tokat: Tokat'ta Kene Isıran Çiftçi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement