Tokatspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Güncel

Tokatspor'da Hedef 3 Puan

Tokatspor\'da Hedef 3 Puan

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz takımı Tokatspor'un teknik direktör Ferruh Özgün, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Tarsus İdmanyurdu karşısında 3 puan hedeflediklerini söyledi.

12.09.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz takımı Tokatspor'un  teknik direktör Ferruh Özgün, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Tarsus İdmanyurdu karşısında 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Tokatspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tarsus İdman Yurduspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinden yaptığı antrenmanla tamamladı. Ferruh Özgün nezaretinde yapılan son antramanda sakatlıkları süren Yaşar Kabakçı ve Recep Yaşar takımdan ayrı çalıştı. Ferruh Özgün, antrenmandan önce futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Toplantıdan sonra başlayan antrenmanda düz koşu yapan futbolcular, idmanı çift kale maç ile tamamladı.

"KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ"

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ferruh Özgün, geçtiğimiz hafta Ümraniyespor karşısında aldıkları galibiyetin takımda morelleri üst seviyeye çıkardığını vurgularken şunları söyledi:

"Ümraniyespor karşısında alınan galibiyetin yanı sıra güzel futbol bizleri memnun etti. Özellikle futbolcu kardeşlerimin göstermiş olduğu performans son derece iyiydi. Bu galibiyet sonrası takımda moreller üst seviyeye çıktı. Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacağız. Tokatspor'un hedefi her zaman hangi karşılaşma olursa olsun 3 puan. Bizde Tarsus'a kazanmak için gidiyoruz. Tabi ki futbol bu. Galibiyet alamazsak 1 puan bizim için deplasmanda iyidir. Takımda Yaşar ve Recep'ın dışında eksik bulunmuyor. Futbolcu arkadaşlarıma inanıyorum. Güzel futbolumuzu inşallah Tarsus deplasmanında da sürdürmek istiyoruz." - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokatspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • oguz d: başarılar . . 0 0 Yanıtla

Advertisement