Tolga Uprak, Cms'yle Şampiyonluk Peşinde - Son Dakika
Otomobil

Tolga Uprak, Cms'yle Şampiyonluk Peşinde

Tolga Uprak, Cms\'yle Şampiyonluk Peşinde

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Pist Şampiyonası'nın beşinci ayağında Tolga Uprak, üst üste ikinci şampiyonluğu için iyi bir derece elde etmeyi planlıyor.

26.08.2013 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2012 Türkiye Şampiyonası'nda 1000cc A kategorisinde şampiyon olan ve 2013 TMF GP'de CMS'nin sponsorluğunda, EYP BIKE adına yarışan Tolga Uprak, 28-29 Ağustos tarihlerinde İstanbul Park'ta gerçekleştirilecek Şampiyona'nın 5. ayağında iyi bir derece alarak liderliğini devam ettirmeyi hedefliyor.

Sezona CMS'nin ana sponsorluğunu alarak başlayan ve geride kalan 4 yarış sonunda 1000 cc (A) kategorisinde 85 puanla genel klasmanda liderliği elinde bulunduran Uprak, geçtiğimiz yıl şampiyonluğa uzanmıştı.

2013 TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI

1000 A Genel Klasman Sıralaması

1

Tolga Uprak

Ducati

85

2

Erdal Karabulut

BMW

66

3

Sezgin Güney

BMW

54

4

Semih Suna

Suzuki

47

5

Evren Alkan

BMW

42

6

Leone Ciro

BMW

29

7

Ahmet Erken

Honda

22

8

Hakan Kölemen

Kawasaki

19

9

Fatih Şenhisar

Honda

15

10

Ervan Sönmez

Suzuki

13

11

Ziyaettin Göktepe

Kawasaki

11

12

Ümit Orhan

BMW

10

13

Yahya Kemal Aygün

Aprilia

9

14

Ömer Doğan

Kawasaki

9

15

Yakup Şeker

Ducati

8

16

Murat Düvenci

Honda

0

17

Plamen Damyanov

Honda

0

18

Yunus Erçelik

BMW

0

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Tolga Uprak, Cms'yle Şampiyonluk Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Park halindeki araca çarpan otomobil ters döndü
    20:25 Park halindeki araca çarpan otomobil ters döndü

    Sivas'ta seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce park halindeki otomobile çarptı, daha sonra da takla attı. Kaza sonucunda sürücü hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Samsun'da trafik kazası: 8 kişi yaralandı
    20:20 Samsun'da trafik kazası: 8 kişi yaralandı

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Kazanın nedeni hatalı sollama olarak belirlendi. Yaralılar, ambulanslarla Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Kontrolden çıkan otomobil Büyükçekmece Gölü'ne düştü: 1 yaralı
    20:11 Kontrolden çıkan otomobil Büyükçekmece Gölü'ne düştü: 1 yaralı

    İstanbul Büyükçekmece'de seyir halinde olan otomobil, kontrolden çıkarak göle düştü. Sürücü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde AFAD, itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Aracın içinde başka biri olma ihtimali üzerine arama çalışmaları devam ediyor.

  • İstanbul Büyükçekmece'de Otomobil Göle Düştü: Sürücü Yaralandı
    19:48 İstanbul Büyükçekmece'de Otomobil Göle Düştü: Sürücü Yaralandı

    İstanbul Büyükçekmece'de seyir halinde olan bir otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki göle düştü. Kazada sürücü yaralandı ve olay yerinde AFAD, itfaiye ve polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı ve araçta başka biri olma ihtimali üzerine arama çalışmaları devam ediyor.

  • Sivas'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı, Sürücü Yaralandı
    19:44 Sivas'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı, Sürücü Yaralandı

    Sivas'ın kent merkezinde meydana gelen kazada, bir otomobil önce park halindeki araca çarptı, ardından takla attı. Kazada sürücü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumu iyi olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Düzce'de Otomobilin Bariyere Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı
    19:38 Düzce'de Otomobilin Bariyere Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

    Düzce'de meydana gelen trafik kazasında, R.B.K. idaresindeki bir otomobil, bariyere çarparak yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki dere yatağına düşmekten kurtuldu. Kazada otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan bir kişi hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

  • Continental, Conti Eco Gen 5 Serisini Duyurdu
    19:09 Continental, Conti Eco Gen 5 Serisini Duyurdu

    Continental, yeni nesil Conti Eco Gen 5 lastik serisini tanıttı. Bu lastikler düşük yuvarlanma direnci ve yüksek kilometre performansını birleştirerek şehirlerarası ve uzun mesafe yük taşımacılığı alanında devrim niteliğinde bir ilerleme sunuyor. Geliştirilmiş kauçuk bileşimleri ve tasarım yenilikleri sayesinde yakıt tüketimini azaltarak filoların operasyonel maliyetlerini düşürmeye ve çevresel etkilerini azaltmaya yardımcı oluyor. Ayrıca, AB regülasyonlarına uyum sağlamayı da mümkün kılıyor.

  • Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak takla attı
    18:01 Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak takla attı

    Ümraniye'de el freni çekilmeyen bir otomobil, yokuş aşağı kayarak önce yolun kenarındaki taşlık alana çarptı ve ardından takla attı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Çorum'un Osmancık ilçesinde otomobil devrildi: 4 yaralı
    17:34 Çorum'un Osmancık ilçesinde otomobil devrildi: 4 yaralı

    Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Orhan T. (34) idaresindeki otomobil tarlaya devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan Fatma T. (34), Beyza Y. (24) ve Ceyhan Y. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

  • Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi
    16:16 Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi

    Bartın'ın Kemerköprü Mahallesi'nde bir moto kurye ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda kurye yaralanırken, taşıdığı sipariş ise başka bir kurye tarafından gideceği adrese teslim edildi. Yaralı kurye ise hastaneye kaldırıldı.

  • Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak kaza yaptı
    16:02 Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak kaza yaptı

    Ümraniye'de el freni çekilmeyen bir otomobil, yokuş aşağı kayarak önce yolun kenarındaki taşlık alana vurdu ve ardından takla atarak durabildi. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Kadıköy'de Otomobil Kazası: Bir Kişi Yaralandı
    15:44 Kadıköy'de Otomobil Kazası: Bir Kişi Yaralandı

    Kadıköy'de seyir halindeki bir otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki araca çarptı, ardından takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.


Advertisement