Tom&Jerry Lisanslı "Selenyum Yumurtası" - Son Dakika
Güncel

Tom&Jerry Lisanslı "Selenyum Yumurtası"

Tom&Jerry Lisanslı "Selenyum Yumurtası"

Tom&Jerry ürünleriyle çocukların protein ihtiyacını karşılamak şimdi daha eğlenceli.

16.11.2011 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CP Türkiye, Tom&Jerry ürün serisine; piliç kroket, sosis ve popcorn'dan sonra

şimdi de ikinci bir lisans anlaşması yaparak "selenyum zengini yumurta"yı ekledi.

Beyaz eti çocuklara sevdirmek amacıyla tüm dünyadaki yüz milyonlarca çocuğun sevgilisi olan Tom&Jerry karakterlerini Warner Bross ile lisans anlaşması yaparak Türkiye'ye getiren CP Türkiye, Tom&Jerry ürün gamına; piliç kroket, sosis ve popcorn'dan sonra şimdi de ikinci bir lisans anlaşması yaparak "selenyum zengini yumurta"yı ekledi. Sevimli kahramanlar Tom&Jerry ürünleriyle anneler şimdi çocuklarına yumurtayı daha eğlenceli yedirecekler.

Ürün kalitesini ve çeşitliliğini artırmak için her yıl yatırımlar yaptıklarını ve tüketicilerine her zaman daha iyiyi sunmayı hedeflediklerini belirten CP Türkiye Başkan Yardımcısı Nezih Gençer, "Tom&Jerry lisanlı ürün gamına selenyum zengini yumurtayı ekleyerek, çoklarımızın büyümesine, gelişmesine ve bağışıklık sistemlerinin güçlenmesine katkıda bulunmayı hedefledik" dedi.

Gençer: "Çocukların protein ihtiyacını karşılamak şimdi daha eğlenceli"

Ülkemizde hayvansal protein kullanım oranının düşük olduğunu belirten Nezih Gençer, selenyumlu yumurtanın, organik selenyum katkısıyla zenginleştirilmiş yemlerle beslenen sağlıklı tavuklardan elde edildiğini söyledi, Tom&Jerry ürünleri ile Türkiye beyaz et sektöründe ilk lisanslı ürünleri getirdiklerine dikkat çeken Gençer, "Tom&Jerry ürünleriyle çocuklarımızın protein ihtiyacını karşılamayı şimdi daha eğlenceli hale getiriyoruz" şeklinde konuştu. Gençer, sözlerine şöyle devam etti:

"Uzmanlar, 7-9 yaş arası çocukların günde 26-38 gram protein, 10-13 yaş arası çocukların 39-60 gram, 14-18 yaş arası çocukların ise günde 55-70 gram protein tüketmesini önermektedir. Sevimli çizgi film kahramanı Tom&Jerry ürünleriyle biz de çocuklarımızın protein gereksinimlerini en sağlıklı biçimde karşılamayı istiyoruz. Ürünlerimiz zengin birer protein kaynağı olduğu için anneler bu ürünleri birkaç dakika içinde hazırlayarak çocuklarına güvenle yedirebilir ve onların protein ihtiyaçlarını karşılamayı eğlenceli hale getirebilirler."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tom&Jerry Lisanslı 'Selenyum Yumurtası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement