Tomarza Milli Eğitim Müdürü'nden 24 Yıl Önce Öğretmenlik Yaptığı Okula Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tomarza Milli Eğitim Müdürü'nden 24 Yıl Önce Öğretmenlik Yaptığı Okula Ziyaret

Tomarza Milli Eğitim Müdürü\'nden 24 Yıl Önce Öğretmenlik Yaptığı Okula Ziyaret

KAYSERİ'de, Tomarza ilçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mehmet Kurt, yıllar sonra ilk öğretmenlik görevi yaptığı Toklar İlkokulu'nda incelemelerde bulundu.

24.10.2017 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ'de, Tomarza ilçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mehmet Kurt, yıllar sonra ilk öğretmenlik görevi yaptığı Toklar İlkokulu'nda incelemelerde bulundu.

Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Kurt, Tomarza genelinde inceleme ve ziyaretlerini sürdürürken 1993 yılında ilk görev yaptığı Toklar Köyü Toklar İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Yaklaşık 24 yıl sonra ilk görev yaptığı okula İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ziyaret etmesinin kendisini duygulandırdığını belirten Kurt, "Tomarza ilçesi öğretmenlik hayatımda benim için ayrı bir öneme sahiptir. Öğretmenliğimde Toklar, Şıhbarak ve Tomarza İmam Hatip Lisesi'nde daha önceden görev alıp çalışmıştım. Öğretmenliğimin ilk yıllarında öğrencilerim olan kişiler şu anda aynı okulda çocuklarını okutuyorlar. Bu da apayrı güzel bir duygu" dedi.

Kurt şöyle devam etti:

"Benim öğretmen olarak görev yaptığım o dönem birleştirilmiş Toklar İlköğretim Okulu'nda 86 öğrencim vardı. Okulumuzun şimdi 11 öğrencisinin olmasını köylerden şehre göçün bir yansıması olarak izah edebiliriz. Öğrenci velilerimiz 24 yıl aradan sonra ilçe milli eğitim müdürü olarak tekrar Tomarza'da görevde olmamdan dolayı beni tebrik ettiler. Biz devlet memuruyuz. Yurdumuzun her tarafı bizim için kutsaldır. Bu tür tesadüfler zaman zaman görülebiliyor. Benim içinde ayrı bir duygu. Tomarza'da yıllar sonra bu tür bir nostalji yaşadığım için çok mutluyum."

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tomarza Milli Eğitim Müdürü'nden 24 Yıl Önce Öğretmenlik Yaptığı Okula Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement