Tomtom Designhood'un Yeni Projesi - Son Dakika
Güncel

Tomtom Designhood'un Yeni Projesi

Tomtom Designhood\'un Yeni Projesi

Tomtom Mahallesi, 26-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek "Back to Home" ile dört gün boyunca dekorasyon dünyasının gözde markalarına ve en yeni trendlerine ev sahipliği yapacak.

18.04.2018 13:59  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek olan "Back to Home" Troy ana sponsorluğunda Jotun'un destekleriyle ünlü mobilya markalarından halı, duvarkağıdı, aydınlatma gibi tamamlayıcı aksesuarlara; ev tekstili, teknoloji, yoga/meditasyon ve çiçek tasarımı, ev ses sistemleri gibi ev ile ilgili tüm konuları kapsayan geniş içeriğiyle yaşam alanlarına fark katmak isteyenlerin uğrak noktası olacak.

Tomtom Mahallesi'nin en gözde mekanlarından Tomtom Kırmızı'da düzenlenecek "Back to Home" da en yeni koleksiyonlarını tanıtacaklar arasında; Biscuit Kids, B&T, BMS, Neu X Colonie Karaköy, Casa Int., Coastal Homes, Design-Link, Elips Tasarım, G Concept, Galip Kaynar, Jotun Colour Design Room, Haaz, Hamm, Koçtaş, Koleksiyon, Kale Seramik, Matta Tapis, Mutlu Diyet, MyWallpaper, Neofikir, Parla Flower, Sadece Tasarım, Teknosa, Tepta, Vestel, Zmix yer alıyor.

İlki Ekim 2016'da yapıla Tasarım Tomtom Sokak'ta etkinliği ile başlayan Tomtom Designhood yaratıcı mahalle dönüşüm projesi, 2018'de yıl boyunca tasarım, moda ve sanat odaklı etkinlikleri ile hayatın farklı alanlarına dokunmaya devam edecek.

Etkinlik programında ise Özlem Avcıoğlu'nun sunumuyla "2018-2019 Tasarım Trendleri", Semin Yalman Yılmaz ile yoga ve meditasyonla "Eve Dönüş" programı ve Jotun Colour Design Room'da Deniz Akkor'un "Dekorasyonda Renk Kullanımı" konulu söyleşisi dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tomtom Designhood'un Yeni Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    14:42 Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Konya Aksaray Kara yolunda meydana gelen kazada, tıra çarpan motosiklet sürücüsü Yasin Konukçu hayatını kaybetti. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü savrulurken, tır sürücüsü durumu bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından motosiklet sürücüsünün cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Adana'da lüks otomobil otobüs durağına çarptı, 7 kişi yaralandı
    14:42 Adana'da lüks otomobil otobüs durağına çarptı, 7 kişi yaralandı

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Uğur A. yönetimindeki lüks otomobilin kontrolden çıkması sonucu otobüs durağına çarptığı kaza sonucunda 2'si ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazanın dehşeti ise görüntülere yansıdı.


Advertisement