Tony Gatlif, Aman Doktor / Djam İle Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Tony Gatlif, Aman Doktor / Djam İle Türkiye'de

19 Ocak'ta vizyona girecek olan AMAN DOKTOR / DJAM filminin yönetmeni Tony Gatlif ve filmin başrol oyuncusu Daphné Patakia filmin özel gösterimi için İstanbul'a geldi.

18.01.2018 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'da vizyona girdiği andan itibaren 100 binden fazla izlenen film, Türkiye'de ise 19 Ocak Cuma günü "Başka Sinema" da sinemaseverlerle buluşuyor. Filmin gösterimleri için Türkiye'ye gelen filmin yönetmeni Tony Gatlif, bu filmi 35 yıl önce çekmeyi tasarladığını dile getirirken, başrol oyuncusu Daphné Patakia de dans etmeyi filmin Türkiye yapımcısı Suzan Güverte'den öğrendiğini dile getirdi.

17 Ocak'ta "Başka Çarşamba" kapsamında Beyoğlu Sineması'ndaki özel gösterimine de katılan Tony Gatlif ve Daphné Patakia, gösterim sonrası Cezayir restoranda filminin müziklerini yapan "Cümbüş Cemaat" grubunun özel konserini de izlediler. Geceye Meltem Cumbul, Hazal Kaya, Ecem Erkek gibi ünlü oyuncular da katılırken, davetliler Djam/ Aman Doktor filminin müzikleri ile eğlendiler.

Güverte Film'in ortak yapımcısı olduğu ve bir bölümü Türkiye'de çekilen, Vengo, Gadjo Dilo gibi filmlerin dünyaca ünlü Fransız yönetmeni Tony Gatlif'in son filmi Djam (Aman Doktor) dünya prömiyerini 25 Mayıs'ta Cannes Film Festivali'nde yapmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tony Gatlif, Aman Doktor / Djam İle Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement